Girtų vairuotojų Klaipėdos apskrityje nė kiek nemažėja

Girtų vairuotojų ir jų padarytos žalos statistika šiurpina labiau nei pranešimai apie užsikrėtusiuosius COVID-19. Vien šeštadienį Klaipėdos apskrityje girtų vairuotojų atžvilgiu pradėti trys ikiteisminiai tyrimai.

Greitkelyje Kaunas–Klaipėda, ties Gerduvėnais, 33 metų vyro vairuojamas automobilis BMW kliudė motociklą. Laimė, jo vairuotojas nenukentėjo.

Paaiškėjo, kad BMW vairuotojas buvo girtas, jam nustatytas 1,97 prom. girtumas.

Tos pačios dienos vakare, 21.50 val., Kretingoje, Klaipėdos gatvėje, policininkai sustabdė automobilį "Ford Focus". Jį vairavęs 39 metų vyras buvo girtas (2,18 prom.).

Dar po pusvalandžio Plungėje, P.Genio gatvėje, nuo kelio nuvažiavo 26 metų vaikino vairuojamas automobilis BMW.

Vairuotojas iš įvykio vietos pabėgo. Maždaug po valandos policininkai jį surado ir konstatavo, kad jis yra gerokai neblaivus (1,62 prom.).

Ar pareigūnams pavyks įrodyti, kad avarija įvyko dėl vairuotojo girtumo, dar nežinia. Apduję vairuotojai dažniausiai būtent pabėgdami iš įvykio vietos išvengia tiesioginės atsakomybės.

Penktadienio pavakare, 16.45 val., Klaipėdos pakraštyje, privačių namų kvartale, Saulės ir Klemiškės gatvių sankryžoje, 53 metų moters vairuojamas automobilis "Nissan Note" atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą.

Vairuotoja iš įvykio vietos nuvažiavo, nieko nepranešusi policijai.

Po ketvirčio valandos policininkai rado vairuotoją netoliese esančiuose jos namuose. Ji į alkoholio matuoklį įpūtė 3,27 prom., tai yra sunkus girtumo laipsnis. Moteris uždaryta į areštinę.

O štai 19.30 val. netoli jūros esančioje Audros gatvėje policininkai sustabdė "Mercedes Benz" ir patikrino 69-erių vairuotojo blaivumą. Matuoklis parodė 2.81 prom.

Ir šis vyras atsidūrė areštinėje.

Šeštadienio naktį, 0.45 val., Kretingoje 52 metų vyras, vairavęs mikroautobusą, įkliuvo prie vairo girtas. Prietaisas parodė 1,63 prom.

Šis vyras buvo trečias tąnakt nakvojęs Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

F

F portretas
Farai patys augins žole kaip jie gali baust už rukima žole

G

G portretas
Ne tas žodis kad policija supuvo nuo galvos

Jonas

Jonas portretas
Bausti, negalima pasigailėti ! Bet, bausmės adekvatumas taip pat turi būti. Nes dabar už 0,42 prom., dar nieko, o už 0,43 prom. - 800 eur ir 12 mėn. ir atimamops teisės. Logikos nedaug....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių