Ieškomas be žinios dingęs vaikinas

Policijos pareigūnai ir artimieji ieško dingusio be žinios 25 metų klaipėdiečio Gedimino Daugirdo.

Vaikinas iš namų uostamiesčio Smiltelės gatvėje išėjo balandžio 21 dienos ryte, jo telefonas buvo išjungtas 22-osios apie 23 val.

Nuo tada vaikinas su namiškiais nebesusisiekė. Jaunuolio mama pareigūnams pasakojo, kad sūnus krimtosi dėl to, kad antstoliai areštavo jo stipendiją.

Vaikinas yra apie 182 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, rudų plaukų. 

Nešioja trumpą šukuoseną, tik ant viršugalvio jie kiek ilgesni. Vaikinas paprastai nešioja trumpą barzdą.

G.Daugirdas iš namų išėjo vilkėdamas juodą sportinį švarkelį, mūvėjo mėlynas kelnes, turėjo juodą kepurę su "NY" ženklu, avėjo juodais sportiniais bateliais su ryškiai žaliu „Nike“ ženklu.

Ypatinga žymė, vaikinas ant nugaros turi tatuiruotę, kurioje vaizduojamas dramblys.

Ką nors žinančius apie šio jaunuolio buvimo vietą ar palaikančius su juo ryšį, prašoma skambinti tel. 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonymas

Anonymas portretas
siandien maciau as ji prie stoties "iki" parduotuves, su depozitu keliavo iki taromato, veliau i iki nuejo, ka pirko nemaciau, bet buvau paskambines policijai, pralaukiau vos ne puse h tai isvaziavau, policija neatvyko.

christine

christine portretas
PAGRINDINIŲ PINIGŲ PASKIRSTYMAS (walterchristine001@gmail.com) whatsapp: 001-484-831-7681 Turiu kapitalą, kuris bus naudojamas trumpalaikiam ir ilguoju laikotarpiu paskolinti nuo 2000 iki 900 000 eurų visiems, kurie nori gauti šią paskolą. 2% palūkanų per metus pagal parengtą sumą, nes būtent aš nesu pažeidęs grąžinimo aktą. Galite mokėti maksimumą nuo 3 iki 25 metų, priklausomai nuo pasiruošimo kiekio. Tai yra už jus matyti mėnesinius mokėjimus. Aš prašau jus kaip ranka rašytą patvirtintą skolos pripažinimo ir net kai kuriuos dokumentus pateikti. Conctatti: walterchristine001@gmail.com Conctatti: walterchristine001@gmail.com

Lina

Lina portretas
Aisku gaila,bet antstoliai seipsau nearestuoja,kol skolinasi tol gerai,bet kai reikia grazinti,tada visus sugraudina dingimu
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių