Ilgapirščius uostamiestyje mulkinusius senolius nutvėrė iškart po vagystės

Panašu, kad pareigūnai sulaikė ne vieną mėnesį viso Vakarų Lietuvos regiono senukus mulkinusius ir jų santaupas gvelbusius asmenis. Pastebėti Gargžduose įtariamieji tą pačią dieną buvo sulaikyti Šilutėje. Tai nutiko iš karto po to, kai buvo įvykdytas nusikaltimas.

„Klaipėda“ jau ne sykį rašė apie pagyvenusius klaipėdiečius, patikėjusius, kad tamsaus gymio moterys yra socialinės darbuotojos, kad jos gali nemokamai atlikti senoliams masažą. Taip dvi, kaip įtariama, romų tautybės moterys apvogė visą būrį uostamiesčio pensininkų.

Ketvirtadienį ryte Gargžduose moteris pastebėjo, kad jos sodybos kieme sukiojasi svetimi žmonės. Dvi moterys žvalgėsi prie namo.

Šeimininkė pamatė atvykėles artėdama prie savo kiemo, jos dėmesį atkreipė sarginio šuns lojimas.

Moteris griebėsi telefono ir spėjo užfiksuoti automobilio markę bei valstybinius numerius.

Pamačiusios šeimininkę ir supratusios, kad ji nenusiteikusi juokauti, tamsaus gymio moterys sėdo į vyro vairuojamą „Škodą“ ir nurūko.

Šią informaciją moteris suskubo pranešti policijai.

Po kelių valandų minėtas automobilis pastebėtas Šilutėje. Jo ekipažą – dvi romų tautybės moteris ir vyrą – policininkai sulaikė iškart po įvykdytos vagystės.

Čia įtariamosios pakartojo jau ne kartą taikytą scenarijų – apsimetė socialinėmis darbuotojomis ir pateko į pagyvenusio žmogaus namus.

Visi trys įtariamieji sulaikyti.

Šilutės policijos pareigūnai ketina atlikti procesinius veiksmus ir įtariamuosius perduoti Klaipėdos apskrities policininkams. Panašu, čia įtariamieji turės užtrukti ilgiau, nei patys norėtų.

Veikiausiai tai tie patys asmenys, kurie vagiliavo Rietavo savivaldybėje, Klaipėdos rajone ir mieste. Būta įtarimų, kad kaimo vietovėse moterys apsimesdavo patalynės pardavėjomis, kitur prisistatydavo socialinėmis darbuotojomis, dar kitur – medikėmis.

Didžiausia problema, kad nukentėjusieji yra itin garbaus amžiaus ir dažnai negali pažinti įtariamųjų.

Jaudulys ir silpna atmintis sutrukdo tinkamai atlikti atpažinimo procedūrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Kad šitaip senoliai patvarkytų du didžiausius čigonus Europoje , Putiną su Lukašenką. Pinigai yra niekis si pavogtais žmonių gyvenimais ir laisve.

irute

irute portretas
Saunuoliai seneliai,ateme duona is ilgapirsciu,gal taip prisidurs prie pensijos

Viešpatie

Viešpatie portretas
tai bent laikų sulaukėme: jau net senoliai mulkina ilgapirščius!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių