Mirė ištikimas D. Kedžio draugas A. Žilius

  • Teksto dydis:

Drąsiaus Kedžio šalininkų stovykloje dar viena netektis – mirė vienas geriausių garliaviškio draugų Albertas Žilius iš Juodkrantės. 

Drąsiaus Kedžio šalininkų stovykloje dar viena netektis – mirė vienas geriausių garliaviškio draugų Albertas Žilius iš Juodkrantės.

Generalinio policijos komisaro pavaduotojas Renatas Požėla portalui delfi.lt sakė, kad pasklidusios kalbos apie galimą savižudybę nėra tiesa. Jo teigimu, vyras mirė dėl ligos. Medikai pareigūnus informavo, kad 51 metų juodkrantiškis į ligoninę buvo atvežtas liepos 17 d. Po dviejų dienų, penktadienį, 6.30 val. konstatuota jo mirtis dėl kraujo užkrėtimo – sepsio.

Policijos pareigūnai tarsis su prokuratūra, ar pradėti ikiteisminį tyrimą dėl mirties priežasties nustatymo. Pranešama, kad vyras pašarvotas Juodkrantėje, bus laidojamas sekmadienį.

Apie A. Žilių visuomenė sužinojo vadinamojo pedofilijos skandalo įkarštyje, kai buvo susidomėta, kas per žmogus matosi D. Kedžio filmuotoje vaizdo juostoje prie motelio „Baltosios burės“.

Į šį motelį savo mažametę dukterį atsivežęs D. Kedys teigė, kad mergaitę jame prievartavo trys tariami pedofilai.

Tada A. Žilius teisėsaugininkams papasakojo, kad su D. Kedžiu susipažino viename Juodkrantės barų. Pirma girti susimušė, o vėliau tapo neišskiriamais draugais. 

A. Žiliui anksčiau buvo pareikšti įtarimai dėl bendrininkavimo nužudant Kauno apygardos teismo teisėją Joną Furmanavičių ir Laimutės Stankūnaitės seserį Violetą Naruševičienę. Vėliau įtarimai jam buvo panaikinti, tačiau jis tebeliko svarbus liudytojas žmogžudysčių byloje.

Dviem žmogžudystėmis įtariamo velionio D. Kedžio bičiulis A. Žilius ne kartą tikino, kad prieš "pedofilų klaną" sukilusio jo draugo gyvybė buvo pavojuje. Jis tikėjo, kad pats D. Kedys žudyti negalėjo.

Juodkrantiškis praeityje pats ne kartą turėjo reikalų su teisėsauga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonavietė

jonavietė portretas
byla žudikė. Nepasitikiu, netikiu.... nes negyvenu teisinėj, demokratinėj valstybėj.

assa

assa portretas
Jeigu ir Venskienė susirgs ir numirs, vadinasi viskas buvo tiesa, veikia klanas aukšto rango srityje.

assa

assa portretas
kažkas čia tikrai,. ne taip...
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių