Itin nemalonus įvykis Klaipėdos centre: moteriai – smūgiai už pastabą dėl šlapinimosi

  • Teksto dydis:

Pačiame Klaipėdos centre – itin nemalonus įvykis. Uostamiesčio policija sulaikė girtą vyrą, kuris sumušė moterį vien už tai, kad ši jam išrėžė pastabą dėl šlapinimosi viešoje vietoje

Gyventojus pulti prie langų privertė triukšmingas incidentas, nutikęs antradienį 22 val. S.Šimkaus gatvėje. 1982 m. gimusi moteris tuo metu čia vedžiojo šunį.

Klaipėdietė pastebėjo vyrą, viešoje vietoje nusprendusį nusišlapinti netoli buvusio restorano "Prūsija". Vyriškis buvo ne vienas, jį lydėjo draugas. Ši vieta, kaip teigia vietos gyventojai, itin mėgstama šlapimo nesulaikančiųjų.

Moteris mėgino sudrausminti veikėją, tačiau šis ėmė ją užgaulioti, o netrukus pradėjo elgtis visai agresyviai. Po kelių riebių frazių neaukštas, pakumpęs vyras kelis kartus sudavė moteriai į galvos sritį.

Auka ėmė garsiai šauktis pagalbos, beldė į šalia esančio namo pirmojo aukšto langus, tačiau viduje nieko nebuvo.

Klaipėdietė spėjo iškviesti policiją, ir mušeika buvo sulaikytas. Atvyko ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

Dėl įvykio sulaikytas ir į areštinę uždarytas 1981 m. gimęs vyras, kuriam nustatytas 1,3 prom. neblaivumas. Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Veikiausiai tirti nebus labai sudėtinga, nes policija jau žino apie liudytoją, įamžinusią nusikaltimą telefonu. Be to, tikėtina, veikė ir šalia įvykio vietos esančių įstaigų apsaugos vaizdo kameros. Tad įrodymų neturėtų pritrūkti.

Smurtautojo laukia teismas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas  portretas
Jo o tas tikras agurkas ir ne bet koks o jau sugedes ir prasmirdes

Ramass

Ramass  portretas
Paskaitai komentarus ir pamatai , kad dauguma tokie patys apsimyžę alkašai , kurie tik prieš moteris rankas ir tegali pakelti. Būtų pasiteikes vyriškis , būtų myžalųbir kraujo klane voliojesis , bei pats pareigųnų pagalbos prašęs . Mažiau alkašai gerkit , mažiau myžt norėsit.

Agurkinis

Agurkinis portretas
Kita karta patyles, bučiau as vietoj šito vyro, apmyžciau galva taj bobelkaj
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių