Klaipėdiečiams – vargas dėl automobilių: vagys nusitaikė į mašinų akumuliatorius

Brangių automobilių detalių vagys, ne vieną mėnesį lupę nuo klaipėdiečių mašinų žibintus bei multimedijas, lyg ir atsitraukė. Užtat uostamiestyje atsirado kiti, kuriems parūpo skirtingų markių automobilių akumuliatoriai.

Ketvirtadienį, apie 16 val., uostamiesčio policijos pareigūnai buvo iškviesti į Sandėlių gatvę, kur BMW savininkas rado apgadintą savo mašiną. Nusikaltėliai bandė atidaryti variklio dangtį, todėl tikėtina, kad bandyta pagrobti mašinos akumuliatorių.

Apžiūrinėdami įvykio vietą pareigūnai atkreipė dėmesį, kad netoliese stovi dar trys automobiliai ir visų jų variklio dangčiai – atviri.

Paaiškėjo, kad „Audi A3“, „Renault Laguna“ ir „Volkswagen Cady“ taip pat neteko akumuliatorių. Kai kurių mašinų savininkai taip pat kreipėsi į policiją, kiti galbūt dar nežino apie patirtus nuostolius.

Tą pačią dieną policijai pranešta apie dar vieną vagystę – Šilutės plente, garažų masyve prie vieno garažų stovėjusio „Audi A6“ savininkas rado savo automobilį be visų keturių ratų. Padangos buvo sumontuotos ant lengvo lydinio ratlankių. Nukentėjusysis pranešė patyręs 600 eurų nuostolį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tankas

Tankas portretas
Tai ar surado iskrypelius?

Budelis

Budelis portretas
Tai ar prades kas tuos pydarus vietoje taskyti i farsa? Lietuvoje masinvagiai isskirtina kasta, kad ju niekas nenaikina?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių