Klaipėdietis rado apvogtą savo „Volvo“

Klaipėdoje toliau nesugaunami siautėja brangių automobilių detalių vagys. Pastarosiomis dienomis grobio jie sau ieško prie pagrindinės miesto gatvės pastatytų daugiabučių namų kiemuose.

Penktadienį policiją išsikvietė Taikos prospekte pernakt savo automobilį „Volvo XC60“ laikęs žmogus.

Jis savo automobilį rado su išdaužtu priekinių durelių langu. Taip vagis pateko į saloną. Nusikaltėlio tikslas buvo pagrobti priekinius mašinos žibintus.

Žala dar tikslinama.

Pastaruoju metu automobilių detalių vagys buvo įsisukę į šiaurinę Klaipėdos pusę bei greta esantį priemiestį, gyventojai net rengė nusikaltėliams pasalas, bet sučiupti jų kol kas nepavyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petliura

Petliura portretas
Nedirba policija ir patys tai žino, kad reformos pasekmes naudos neatneše, o visi buve kriminalkes profai kurie neskaičiavo darbo valandu ir užmokesčio išvaryti i pensija arba patys išejo, čia tik pradžia bus dar baisiau nes visas brudas grįžo į Lietuva.

T

T portretas
Nereikejo leisti policininkams makstaiti kai norejo nauju automobiliu o patys vazinejo su taurijomis ir moskviciais kai ispindeja tada nebedsto tvarkos kuria privalo daryti

Andrius

Andrius portretas
Policijos nėra ji skvernelinėm reformom sunaikinta.Viskas kã jie gali tai trikoji pasistate krumuosw sėdėt,kriminalinis poskyris visiškai sunaikintas,liko keliukai kurie moka tik baudã išrašyti.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių