Klaipėdoje – įžūlus sukčiavimas: pirkėja apsimetusi mergina apgavo kompiuterį pardavinėjusį vyrą

Sumanus klaipėdietis, paskelbęs internete, kad parduoda nešiojamąjį kompiuterį, sugebėjo įžvelgti klastą ir padėti pareigūnams sulaikyti įtariamąją.

Antradienį po pietų 31 metų vyras pranešė uostamiesčio policijos pareigūnams, kad kažkas bandė jį apgauti.

Paskelbęs, kad parduoda kompiuterį „Apple MacBook Pro 15“, vertą 1050 eurų, vyras sulaukė menamo pirkėjo skambučio. Pirkėju apsimetęs asmuo atsiuntė jam suklastotą mokėjimo pavedimo kopiją.

Kompiuterio pardavėjas neišsidavė, kad suprato apgaulę, ir kartu su policininkais atėjo į sutartą vietą susitikti su pirkėjo pasiųsta mergina.

Sportininkų gatvėje vyras turėjo jai perduoti parduodamą daiktą.

Ten 23 metų įtariamoji buvo sulaikyta. Pareigūnai apžiūrėjo jos būstą ir rado daugiau, kaip įtariama, sukčiavimo būdu pasisavintų daiktų, vienas jų – mobiliojo ryšio telefonas.

Įtariamoji pakliuvo į areštinę, apklausų metu tikimasi sužinoti, kieno pavedimą ji vykdė. Gali būti, kad paaiškės daugiau jos ir bendrininko įvykdytų nusikaltimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
kodėl reik atidavinėt pagal kažkokias pavedimo kopijas? kai pinigai sąskaitoj atsiranda, tada ir atiduodi.

nu ir

nu ir portretas
atsiranda dar tikinčių visokiom pavedimų kopijom. Argi sunku palaukti truputį ir realiai įsitikinti-įkrito pinigai sąskaiton ar ne?

Ex

Ex portretas
Jo buvau ir aš ant tokiu uzsiroves, buvau ir išsiuntęs paštomatu laptopa, bet laiku supratau kad mane apgavo, tai skambinau į paštomata kad uzrakintu, viskas gerai baigesi
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių