Klaipėdoje miegamajame rajone pakartas katinas

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje – šokiruojantis vaizdas. Prie devynaukščio daugiabučio namo kaštone rastas chalato diržu pakartas katinas, praneša LNK.

„Mes parsivežtą gyvūną nuskanavome, poodinės mikroschemos jis neturi, tai nustatyti savininką yra sudėtinga. Prašome visuomenės, kad jeigu kas nors žinojo, jog kažkas turėjo tokią katę, o staiga jos nebėra, informuotų mus arba policijos pareigūnus. Už tokius darbus neturėtų būti taip paprastai atleidžiama, tai yra baudžiamoji atsakomybė", – teigė gyvūnų globos specialistė Eglė Mulevičiūtė.

Neįtikėtino žiaurumo gyvūnų globėjai jau matė ne kartą. Viena girta klaipėdietė jau buvo surengusi katėms egzekuciją. Vieną katę pakorė ant medžio šakos, o šalia pareigūnai rado ir šešis kibire paskandintus kačiukus.

Portalas primena, kad tas, kas žiauriai elgėsi su gyvūnu, jį kankino, jeigu dėl šių veiksmų buvo sutrikdyta gyvūno sveikata, baudžiamas laisvės atėmimu iki vienerių metų arba bauda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Bus tų kačių... :/ (kažkas treniruojasi kaip reiks 'konservus kabint'? :s)

Kl.-budulėnų rojus

Kl.-budulėnų rojus portretas
Sutikau jaunimą einantį į SELO koncą Vasaros estradoje. Daugumos veidai , buki, nuožmūs, pilni kažkokios agresijos.Baisu būtų tokius naktį sutikti

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Siaubų siaubas. Įtariu, jog paauglių darbas. Netruks praeiti šiek tiek laiko ir šitie jaunieji monstrai galimai kacrs senhkus. :
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių