Klaipėdoje žmonės rado išmestą naujagimį (papildyta medikų komentaru)

Pietinėje uostamiesčio pusėje, netoli Žardininkų tvenkinio, šeštadienį ryte klaipėdiečiai aptiko ką tik gimusį vaikelį. Paaiškėjo, kad mažylio būklė sunki.

Žinią apie tai policijai žmonės pranešė apie 9 val. Prie Žardininkų g. 29 namo atskubėję policininkai nustatė, kad naujagimis berniukas gyvas.

Mažylis perduotas greitosios medicinos pagalbos medikams. Iš pažiūros buvo panašu, kad tai ką tik gimęs vaikas.

Įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai, jie ieško pėdsakų, galinčių juos nuvesti pas gimdyvę. Apklausiami ir netoliese gyvenantys žmonės.

Policijos pareigūnai tikisi visuomenės pagalbos.

Berniuką pagimdžiusi moteris dar gali palengvinti savo dalią prisipažindama, kad paliko savo ką tik gimusį sūnų likimo valiai.

Naujagimį apžiūrėję medikai teigė, kad kūdikio būklė sunki. Vaikas rastas sušalęs, nukraujavęs, mat jam gimus nebuvo tinkamai perrišta virkštelė.

Kol kas medikai nesiryžta prognozuoti, ar motinos paliktas ir išsekęs mažylis išgyvens.

Vaikas gydomas ligoninėje, šiuo metu atliekami išsamūs tyrimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas iš to

Kas iš to portretas
Jei gyvas iš tokio gero nebus. Visus degradus suvaryt Jonavon aptvert kad neišlįstų ir duot darbo kaip pasidarys maistą taip ir gyvens

opa

opa portretas
Pas kūdikį rasti narkotinių medžiagų pėdsakai. Panašu, kad narkomanė prostitutė nusprendė taip atsikratyti vaikučio. Klaipėda naujos kartos lopšys tiesiog... apsinarkačinę ir girti kūdikiai gimsta... Nors ne, girtas buvo iš Tauragės berods.

L9

L9 portretas
Cia reik sakyt "aciu" ziniasklaidai,kad padare is tu "girtu.kudikiu" toki burbula... tai db pijokes ir narkomanes gimdys patvoriuse ir metys vaikus
VISI KOMENTARAI 24

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių