Klaipėdoje liepsnojo ne tik padangos: ugniagesiai įtaria padegimą (papildyta)

Nors Klaipėdoje šiuo metu nėra piktybinių piromanų, priešgaisrinės gelbėjimo valdybos inspektoriams kartais tenka konstatuoti, kad pastatas ar kitas objektas liepsnojo tyčia padegtas.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato skelbiamoje kriminalinių įvykių suvestinėje rašoma, kad pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl Minijos gatvėje sukelto gaisro.

Ugniagesiams apie degančias padangas prie maždaug 20 sandėliukų eilės naktį į antradienį buvo pranešta dukart.

Pirmą kartą kažkas paskambino pagalbos telefonu apie vidurnaktį. Ugniagesiai užgesino senų padangų krūvą, suverstą prie mūrinių sandėliukų.

Praėjo maždaug trys valandos, ir ugniagesiams teko į tą pačią vietą važiuoti dar kartą. Šį kartą padangų krūva liepsnojo vėl. Gaisro židinys buvo kitoje krūvos pusėje.

Gaisro metu išdegė maždaug aštuonis kvadratinius metrus užimanti krūva, nudegė apie 10 kvadratinių metrų sandėliukų stogo dangos. Ugniagesiai bandė užtikrinti, kad liepsna neatsigaus, todėl jiems teko įsilaužti į vieną sandėliukų.

Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos specialistai mano, kad atsitiktinumų čia būti negalėjo, du gaisrai toje pačioje vietoje sukelti padegėjo.

Kas ir kodėl taip galėjo pasielgti, toliau tirs policininkai.

Netoli įvykio vietos yra viešbutis. Ar tyčia sukeltu gaisru galėjo kažkas norėti sutrikdyti viešbučio gyventojų ramybę? O gal nerimą ketinta pasėti dėl gaisravietės kaimynystės su savitarnos degaline?

Tikimasi, kad vaizdo stebėjimo kameros šiame miesto rajone bus užfiksavusios įtartiną asmenį. Galbūt ir greta esančiame name gyvenantys žmonės žino, kam užkliuvo nereikalingų padangų krūva.



NAUJAUSI KOMENTARAI

durnas

durnas portretas
tas degintojas...į psichuškę...gal kiek pagydys.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių