Klaipėdoje vilkike rastas miręs vyras

  • Teksto dydis:

Antradienį Klaipėdoje, Burių gatvėje, vilkike buvo rastas miręs vyras.

Klaipėdos apskrities policijos duomenimis, 1969-aisiais gimusio vyro kūnas, be išorinių smurto žymių, krovininiame automobilyje DAF rastas apie 8.30 valandą.

Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nika

Nika portretas
Ne visi vairuotojai vakcinuoti. Normalių firmų vadovai šito nereikalavo. Užsienyje taip pat iš vairuojų niekas nereikalavo skiepų pažymėjimų, tik laikytis saugumo taisyklių.

lili

lili portretas
Visi šios profesijos žmonės vakcinuoti. Neišleisdavo į reisą nevakconuotų.Apie kokį išsilavinimą rašinėji nesamones. Visus per prievartą vakcinavo. Jai nesutinki išeini lauk.

Lilei

Lilei portretas
Negi Jūs nenorėtumėte, kad būtų atlikta netikėtų mirčių priežasčių analizė ir statistika pateikta visuomenei ? Būtų aišku, kiek mirusių buvo vakcinuoti, o kiek - ne . Nebeliktų pagrindo spekuliacijoms. Tikiu, kad duomenys yra analizuojami. Bet pateikti bijomasi. Gal bijo tų, Jūsų žodžiais, žemesnio išsilavinimo žmonių ? Nes "tikintieji mokslu" niekada nepatikės savo neteisumu. Daug pasako Jūsų komentaro pirmieji žodžiai "Kaip žinia".... Kuo jie paremti ? Jūsų išsilavinimu ? Iš kur Jūs žinot ? Po tokių pasisakymų peršasi išvada, kad paskaitų Jūs nelankėte, o iš tos išvados kita - nesiskiepijot :) ?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių