Klaipėdos pramogų parke sunkiai susižalojo jaunuolis: nukrito iš penkių metrų aukščio

Šeštadienio popietę Herkaus Manto gatvėje esančiame pramogų parke iš maždaug penkių metrų aukščio nuo tinklo nukrito ir sunkiai susižalojo jaunuolis. Portalo duomenimis, nukentėjusysis prieš pats incidentą kažkodėl atsisegė apsauginių virvių karabinius, kas ir lėmė nelaimę.

25-erių jaunuolis su dar trimis draugais šeštadienį atėjo papramogauti į „Kar Kar“ parką. Čia medžiuose maždaug 3–6 metrų aukštyje įrengtos įvairios trasos, kurias bandoma įveikti prisisegus apsaugas.

Jaunuolių kompanija, išklausiusi instruktoriaus instruktažo, ėmė laipioti.

Esą jie jau buvo įveikę didžiąją dalį trasos ir liko tik nesudėtingas etapas, kai nežinia kodėl vienas vaikinas staiga nusisegė visus tris apsauginių virvių karabinus ir nukrito iš 5 metrų aukščio ant žemės.

„Kas atsitiko, kodėl jis nusegė tuos karabinus, ko daryti absoliučiai negalima, visiškai neaišku. Ne kartą ir mes patys ir kartu su pareigūnais peržiūrėjome vaizdo kamerų įrašus ir bandome suprasti, kas nutiko. Labai prašome įvykio liudininkus susisiekti su parko administracija. Galiu pasakyti tik vieną, kad mūsų parko trasos yra saugios, veikiame jau daugiau nei 10 metų, per tą laiką panašių incidentų nepasitaikė“, – portalui teigė parko vadovas Mindaugas Žilys.

1995 m. gimęs vyras po vakarykščio pramogavimo gydomas ligoninėje. Pradėtas tyrimas dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

?!

?! portretas
SITAS PARKAS KAZKAIP KEISTAI EGZISTUOJA, MAN TAI KELIA KLAUSIMA, IR NIEKAS NIEKO NEGALI PADARYTI, NES PARKO VALDZIA ,,ATSEGA,, PINIGELIU KAM REIKIA, KAD JIS EGZISTUOTU, NES PER TIEK METU NE TIK KAD UZSIMUSE VAIKINAS, BET IR KEIK JAUNIMO BUVO NUKRITE IR SUSIZALOJE PER JUSU PARKO APLAIDUMA, TIK JUS KALTI DEL TO, NES BABKES KISATE I KISENE, O IRENGTI PARKA NORMALIAI NESUGEBATE. GEDA!!! DAR I SEIMA TOKIE ZMONES EINA, VISUS MUS NUGALABYS! IR BLAKSTIENA NESUKRUTES.

Uždaryt ta karkar parka

Uždaryt ta karkar parka portretas
Deja, vaikinui Dave bloga apsauga, Tapati Mindaugą žili į kalėjimą kad suputu!!!! Linkiu kuo blogiausio tam žmogui gyvenime! Niekas ne balsuokite už jį nes bled nei supistos užuojautos šeimai nedavė kai jo parkas pražudė žmogų!!!! Išgamos jus ten visi kurie dirbat!!!!!!!!

Nepatenkintas

Nepatenkintas portretas
Pries rasant Visu pirma patikrinkite ar tikrai ten yra 5m aukscio. Jis buvo labai atsakingas ir sportiskas vakinas. Jei karabinas strigo,iranga sena. Turbut nesitikejo kad tai ivyks. Bet laipiojant megejams turi buti 1nas karabinas kuri gali atsegti tik instruktorius kurio nei kvapo salia nebuvo
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių