Kraupu: Klaipėdoje tėvai priversti savo atžalas saugoti nuo iškrypėlio

Pietinėje Klaipėdos pusėje vaikus gąsdina iškrypėliai. Vieną jų demaskavę žmonės privertė dingti, kito asmenybę bandoma nustatyti.

Užbaigė sezoną

Šią vasarą Klaipėdoje būta nemažai pranešimų apie savo lyties organus demonstruojančius vyrus. Vienus jų žmonės užfiksavo pajūryje, kiti gąsdino vaikus daugiabučių namų kiemuose.

Medikai ekshibicionistus vadina ligoniais, ne nusikaltėliais, gal todėl mūsų šalies įstatymai už viešą lyties organų demonstravimą numato administracinę atsakomybę, o policininkai tokius asmenis sulaiko dažniausiai tik tada, kai žmonės patys juos sučiumpa ir perduoda į pareigūnų rankas.

Pastarosiomis dienomis Laukininkų gatvėje, netoli parduotuvės "Grūstė" dvi mažos mergaitės matė tą patį vyrą, kuris mėgavosi siaubo iškreiptais veidais, kai prieš jas apnuogino savo organus.

Prie mergaičių priėjęs vyras tiesiog pakėlė ilgus marškinėlius ir šypsodamasis stebėjo vaikų išgąstį.

Vaikai įamžino siaubą

Parėjusios namo mergaitės papasakojo mamai apie patirtą siaubą, apibūdino vyrą ir paaiškino, kaip jis galėjo atrodyti.

Kitą dieną vaikai pamatė tą patį vyrą, tik tąkart jis prieš save nešė raudoną kuprinę. Mergaitės pažino šį žmogų ir jį nufotografavo telefonais.

Tada vyras prisiartino, nuleido kuprinę ir taip vėl pro prasegtą kelnių užsegimą apnuogino savo lytį. Vaikai dar nebuvo spėję išjungti telefono vaizdo įrašo funkcijos. Įrašas užfiksavo ir jų išgąstį. Nors vyro vaizdo jame nėra, matyti, kaip vaikai bėga ir kaip išgyvena siaubą.

Vyras gali būti apie 30–35 metų, tamsių plaukų, nešioja akinius.

Tėvai patruliuoja kvartale

Netinkamas šio asmens elgesys privertė mergaičių mamą ir jos socialiniuose tinkluose suburtus kaimynus imtis veiksmų saugant savo vaikus.

Pietinėje uostamiesčio pusėje gyvenantys mažų vaikų tėvai patruliuoja savo gyvenamajame rajone.

Jie tikino nesiekiantys pagauti ar nulinčiuoti iškrypėlį, o norintys tik pasaugoti vaikus ir leisti suprasti nedorų kėslų turinčiam vyrui, kad jam nebepasiseks pasimėgauti išgąsdintų vaikų emocijomis.

Tuo pat metu tikimasi išsiaiškinti, kur jis gyvena. Mergaičių mama tikino būtinai parašysianti pareiškimą policijai, kai galės policininkams nurodyti bent kokius šio vyro duomenis.

Pradingo kaip į vandenį

Šią vasarą visai netoli Laukininkų gatvės, Bandužių gatvės daugiabučių namų kiemuose, panašiai elgėsi kitas vyras. Jis buvo greitai demaskuotas, nes vaikams ir paauglėms matant darkėsi ne pirmą kartą, todėl aplinkinių gyventojų buvo nesunkiai atpažintas.

Keistas dalykas – šis vyras dingo kaip į vandenį, kaimynai jo nebemato lauke nei vėlai vakare, nei ankstyvą rytą.

Gali būti, kad, baimindamasis bendravimo su įpykusiais vaikų, kuriuos gąsdino ir šokiravo, tėvais bei policininkais, jis paskubėjo išvažiuoti.

Rugpjūčio viduryje jaunuolis Karklėje perdavė policininkams draugę bandžiusį šokiruoti vyrą. Policininkai tąkart pradėjo administracinę teiseną ir patikino, kad 63 metų vyras anksčiau už panašų elgesį baustas nebuvo.

Įstatymas už tokį nusižengimą numato kaltu pripažintą asmenį bausti viešaisiais darbais arba bauda, laisvės apribojimu, areštu ar net laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Kartą tokio pat iškrypimo kamuojamas klaipėdietis teisme aiškino esąs ligonis, tačiau negalėjo pasakyti, kodėl nesikreipia į medikus.

Ekshibicionizmas yra lytinis iškrypimas, kai lytinį pasitenkinimą sukelia savo lytinių organų apnuoginimas esant šalia kitos lyties asmeniui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bevardis

Bevardis portretas
Pagausiu. Užmušiu.

Motina

Motina portretas
Dar smerkim Neringą Venckienę...tyčiokimės iš Klonio gatvės tragedijos..ir padėkim glostyti ir dangstyti svolačius teisėjys ir prokurorus...tai turėsim ir Klaipėdos įvairių gatvių pedofilijos istorijas... Reikia tėvams susitelkti, iš teisėsaugos nė jokios realios pagalbos nesulauksim. Gelbėkime savo vaikus.

Parodykit

Parodykit  portretas
to "ligonio" veida!!!!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių