Lėbartų kapinių pamiškėje – sujudimas: aptiktas netikėtas radinys

Trečiadienio rytą, važiuodami į darbą iš Ketvergių, žmonės stebėjosi netoli Lėbartų kapinių pamiškėje pamatę daug policijos automobilių. Iš vieno jų lipo kinologas su tarnybiniu šunimi. 

Buvo aišku, kad atsitiko kažkas ypatingo.

Paaiškėjo, kad šioje vietoje buvo aptiktas ankstyvą rytą iš vienos įmonės, įsikūrusios Lankupiuose (Šilutės r.), pavogtas mikroautobusas „Volkswagen Transporter“.

Apie vagystę policijai pranešta 6.20 val. Paaiškėjo, kad automobilyje įrengta navigacinė sekimo sistema, tad greitai sužinota, kad mikroautobusas yra Klaipėdos rajone.

6.45 val. netoli Klaipėdos automobilį pastebėjo kelių policininkai, jie leidosi vytis ieškomą automobilį, vairuotojas nepakluso reikalavimui sustoti ir padidino greitį. Netrukus mikroautobusas įsuko į miško keliuką ir rėžėsi į medį. Iš jo iššoko du vyrai ir leidosi bėgti. Policininkai – jiems iš paskos.

Pasak Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės spaudai Gretos Kęsminaitės, sulaikyti asmenys yra šilutiškiai, trečiadienį iki pietų vykdoma jų apklausa.

Tuo metu Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai tyrė kitą nusikaltimą, įvykdytą maždaug už dešimties kilometrų, Klaipėdos rajone, Stragnų II kaime.

Antradienio naktį, 2.36 val., minėtame kaime gyvenantis žmogus pabudo nuo duslaus garso, buvo panašu į dunkstelėjimą.

Pažvelgęs per langą jis suprato, kad kieme nebėra abiejų jo automobilių: „Fiat Punto“ ir „Opel Zafira“. Vyras abiejų mašinų užvedimo spynelėse buvo palikęs raktelius.

Pasirodo, dunkstelėjimas pasigirdo, kai nuvažiavęs į pievą į kažką atsitrenkė „Opel Zafira“. Antrojo automobilio nesimatė.

Kur kas vėliau jis buvo aptiktas Šilutėje.

Patikimų šaltinių teigimu, sulaikyti keli įtariamieji.

Nusikaltimus tiria Klaipėdos ir Tauragės apskričių policijos komisariatų pareigūnai, jie nuolat bendrauja tarpusavyje ir ieško įtariamųjų saitų. Gali būti, kad analogiški nusikaltimai tėra atsitiktinumas, tačiau neatmetama, kad vagys yra pažįstami ar net susiję.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
Na bet ir žioplumo būta-palikti raktelius spynelėje.

Rapolas

Rapolas portretas
Greiciausie neruko o zole eda.net net nemoka suformuluot antrastes. Greiciausia jau adbuko visi zurnalistai

Policijai

Policijai portretas
Gal policija susidomėtų ta emma barons, kiek kiekvieną dieną ji gali sekso paslaugas per laikraščius reklamuoti
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių