Neeilinė vagystė uostamiestyje: mergina iš parduotuvės nugvelbė net devynis butelius alkoholio

Jauna klaipėdietė sugebėjo nustebinti daugybę vagių mačiusius parduotuvės apsaugininkus ir policininkus. 18-metė bandė pavogti devynis butelius stiprių alkoholinių gėrimų.

Antradienį 15.26 val. uostamiesčio Taikos prospekte esančio prekybos centro apsaugininkai už parduotuvės kasų sulaikė merginą.

Panelė nešėsi maišelį, kuriame skimbčiojo buteliai. Jame buvo devyni viskio bei brendžio buteliai, už kuriuos pirkėja nesumokėjo ir bandė prasmukti nepastebėta.

Pavogtų gėrimų vertė – 179,91 eurų.

Apsaugininkai gėrimus grąžino į prekybos salę, o vagilę perdavė policijos pareigūnams.

Policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą, o įtariamosios po apklausos nepaleido. Mergina atsidūrė už grotų.

Paaiškėjo, kad visai neseniai pilnametystės sulaukusi mergina gerai pažįstama parduotuvių apsaugininkams, ji jau buvo teista už panašius nusikaltimus.

Apsaugos darbuotojai paprastai įsimena vagiliaujančius asmenis ir vos tik jiems pasirodžius parduotuvėje, seka jiems iš paskos fiziškai arba per vaizdo stebėjimo kameras. Todėl vagišiai stengiasi kaip įmanoma rečiau rodytis tose pačiose parduotuvėse.

Pagrobtas prekes vagys dažniausiai parduoda kur kas pigiau nei jos yra vertos. Iš vagių daiktus pusvelčiui perkantys žmonės supranta, kad talkina nusikaltėliams, tačiau į tai numoja ranka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Veteranas

Veteranas portretas
Ir kas cia per super naujiena?,kad uzmate isnesa 9 butelius?,tai cia ir durnius pamatys! O kiek isnesa po viena buteli?,kai neuzmato.Kiek itariu kavos,kosmetikos,brangiu desru...,nes zinau ka sakau,nes pries 20 metu dirbau apsaugoj,kai buvo apsaugoj tik auksti,stiprus,stambus vyrai,o dabar apsaugoj mociutes,seneliai ir vaikai mazo ugio ir smulkaus sudejimo,jie bijos stabdyt narkomanus,subrendusiu stipriu vyru ir t.t.Mano laikais po 10 kartu i diena gaudavom vagius ir su smulkmena uzmatidavom per kameros,dabar tai abiejoju...

Juokas ima

Juokas ima portretas
Sugavo su maisiuku... Su parduotuves krepseliais nesugauna ...:D

Čiubaka

Čiubaka portretas
Jau ne pirmą kart pastebiu kaip parašo vieną straipsnį, o paskui papildo. Šiuo atveju Daiva Janauskaitė turėjo pažymėti jog papildyta
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių