Pajūrio gatvėse – nepaaiškinamos mirtys

Tik atskiras ir itin išsamus tyrimas galėtų atsakyti, kodėl kai kuriomis dienomis pasipila staigios mirtys. Panašu, kad tokios blogos dienos, kai netikėtai mirė darbingo amžiaus žmonės, buvo ir savaitgalį.

Sekmadienį ryte, apie 10.30 val., uostamiestyje, prie vieno Statybininkų prospekto namo praeiviai pamatė gulintį vyrą. Iškviesti greitosios medicinos pagalbos stoties medikai konstatavo, kad 51 metų vyrui padėti nebeįmanoma, biologinė mirtis jau buvo įvykusi.

Medikai velionio galvoje pastebėjo žaizdą, tikimasi, kad ekspertai nustatys, ar žmogus griuvo ir susižeidė dėl staigaus priepuolio, lėmusio mirtį, ar galvos trauma tapo mirties priežastimi.

Šeštadienį Palangoje mirė du darbingo amžiaus vyrai. Vienas jų neišgyveno ryte atvežtas į ligoninę. 48 metų amžiaus palangiškio mirties priežastys kol kas neaiškios.

Kitas 59 metų vyras tos dienos popietę staiga mirė kurorto Sporto gatvėje. Medikai bandė jį gaivinti, bet visos pastangos buvo bevaisės.

Penktadienį į garažą Šilutės plente nuėjęs vyras rado mirusį bičiulį. 62 metų vyrui draugo garažas buvo tapęs namais. Smurto žymių ant jo kūno nepastebėta.

"42 metus dirbu greitojoje ir jau labai seniai pastebiu: jei įvyksta koks nors įvykis, beveik visada tą pačią dieną nutinka ir kita analogiška nelaimė. Taip yra ir su mirtimis. Nežinau, kaip tai galima būtų paaiškinti, bet kad taip yra, tikras faktas. Vienu metu staiga miršta jauni vyrai, nors gal kiekvieną mirtis ištinka dėl skirtingų priežasčių", – kalbėjo Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stoties vyriausiojo gydytojo pavaduotoja Nijolė Dambrauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Priešinkimės!

Priešinkimės! portretas
Nuo skiepų miršta! Visi jie paskiepyti buvo! 100%!

Kosmonautai

Kosmonautai portretas
Nezinote, tai ir nerasynekite nesamoniu ir neklaidinkite zmoniu. Saliamonai atsiprasant

nuomone

nuomone portretas
Teko skaityti toki str, kuriame buvo rasoma ,kad zmones prades kristi kaip lapai rudeni nuo vakcinu ,nes juk negalejo sukurti tokiu vakcinu nuo kuriu staiga suleidus zmogus numirtu ,nors buvo ir tokiu atveju,juk tuomet visi suprastu ,kad vakcinos nuodas ,dabar tas nuodas suveikia po keliu dienu ar sav.todel skrodimo niekas siuo metu neatlieka ,kodel?negi neaisku?
VISI KOMENTARAI 55

Galerijos

Daugiau straipsnių