Pajūrio keliuose pilna girtų vairuotojų: prie vairo – net ir sunkiai apsvaigę

Net po to, kai policininkai nutvėrė kelis garsius Lietuvos žmones vairuojančius girtus, eiliniai piliečiai nepasimoko ir važinėja gerokai įkaušę. Kai kuriuos jų policininkai demaskuoja reidų metu, kiti įkliūva, kai tampa eismo įvykio kaltininkais.

Šeštadienį, 14.49 val., Klaipėdoje, Turgaus aikštėje 61-erių vyras manevravo savo „Nissan“ markės automobiliu ir važiuodamas atbula atsitrenkė į automobilį „Ford“. Avarija nesudėtinga, žmonės joje nenukentėjo, bet įtarus, kad kaltininkas neblaivus, buvo iškviesti policininkai.

Jie patiktino vairuotoją alkoholio matuokliu ir konstatavo, kad jis – gerokai įkaušęs (1,9 prom.). Iš turgaus vyras nugabentas į areštinę.

Tos pačios dienos vidurdienį policininkams, dirbusiems Kretingos pakraštyje, kilo abejonių dėl automobilio „Volkswagen Passat“ blaivumo. Paaiškėjo, kad 23 metų vairuotojas taip pat buvo neblaivus (1,67 prom.). Ar vaikinas pateko į areštinę, nepranešama.

Dar vienas „drąsuolis“ įkliuvo sekmadienio naktį, pusvalandis po vidurnakčio, Rietavo savivaldybės ribose, Medingėnų kaime. 39 metų vyras automobilį „Volkswagen Caddy“ vairavo būdamas sunkiai apsvaigęs nuo alkoholio (2,72 prom.).

Jis taip pat, kaip ir kiti du girti vairuotojai, bus teisiamas, neteks vairuotojo pažymėjimo, turės sumokėti nemenką baudą ir praras automobilį, kuriuo važiavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kodel jus taip is karto kategoriski: sunkiai apsvaige

kodel jus taip is karto kategoriski:  sunkiai apsvaige portretas
reikia rasyt ne sunkai apsvaige...a diplomatiskai kaip lanzbergis dydysi tautos ir kolhozu naikintojas mokino : - savanoriskai atsitrauke nuo nepakeliamai sunkios realybes.... nepakeliamai sunkios galima praleist nes jei uzpyle tai realiai ne taip jau i blogai buvo....butu buve blogai butu virve pasikabine...

Husky

Husky portretas
Visą tai demonstruoja tik vieną,mūsų visuomenė serga sunkia liga,tai depresija tautos mastu,tuo kaltinti ne komisarą reikia,o bobas valdančias valstybę,pilkuosius sandėrius,valdžiažmogių nesiskaitymą su tautos balsu...sup...sta "gerovės valstybė",ane,ilgas ir gražus!?

S.S.S.

S.S.S. portretas
ir ką tai parodo, kad įstatymai ribojant alkoholį negalioja. Nes visi kas geria užsiperka į priekį per daug, o po to pasekmės, nes nemoka sustoti ir geria dar daugiau. Realiai tie visi ribojimai kas negeria neturi reikšmės, o kas gėrė tas ir gers, tik tie laiko apribojimai priverčia užsipirkti daugiau nei reikia.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių