Per plauką nuo skaudžios nelaimės: vėjas vartė medžius tiesiai prieš mašinas (vaizdo įrašas)

Ketvirtadienį į pajūrį grįžusi žiema gąsdino vairuotojus ir kėlė rūpesčių Klaipėdos rajono ugniagesiams. Smarkus vėjas vartė medžius tiesiai prieš važiuojančias mašinas. Gargžduose virš gatvės pakibo stiprių gūsių neatlaikęs metalinis herbas.

Socialiniuose tinkluose klaipėdiečiai dalijosi vaizdais iš vaizdo registratorių ir mobiliųjų telefonų.

Tauralaukyje, Klaipėdos gatvėje, prie prekybos centro „Norfa“, medis griuvo vairuotojų akyse. Lūžęs kamienas visa jėga trenkėsi į asfaltą, užtverdamas abiejų krypčių eismą ir pažerdamas nuolaužas ant greitėjimo juostos.

Laimei, mašinos važiavo gana lėtai ir spėjo laiku sustoti. Ant šaligatvio žmonių taip pat nebuvo, tad niekas nenukentėjo.

Skaitytojos Kristinos F. nuotr.

„Atvykus ugniagesiams medis jau buvo patrauktas, ugniagesiai jį tik supjaustė ir nušlavė kelio dangą“, – patikslino Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyriausioji specialistė Aurelija Maslauskienė.

Medis užtvėrė kelią ir Klaipėdos plente važiuojantiesiems Nemirsetos link. Atvykę ugniagesiai jį patraukė į šalikelę.

Ant kelio užvirtusį medį ugniagesiams teko pjaustyti ir Šilutės rajone, Vainuto seniūnijoje.

Stiprių vėjo gūsių neatlaikė ir Gargždų miesto herbas.

„Ugniagesiams atvykus penkių metrų aukštyje ant gatvės apšvietimo laidų buvo pakibusi dekoracija“, – pasakojo ugniagesių atstovė A.Maslauskienė.

Ties Kvietinių gatvės 14 namu siūbuojantį herbą pasiekti pavyko tik ištraukiamomis kopėčiomis.

Meteorologinės stoties duomenimis, ketvirtadienį vakare, apie 17 val., Klaipėdoje vėjas buvo sustiprėjęs net iki 23 m/s. Naktį kiek susilpnėjęs penktadienį ryte jis vėl pūtė smarkiau.

„Facebook“ paskyros „Reidas TV“ vaizdo įrašas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darbo Veteranas

Darbo Veteranas portretas
Apyžioplė miesto valdžia . Reikia natūralių profilaktinių kirtimų palinkusiem medžiam virš kelių\geležinkelių\laidų . Ir ne po audros , durneliai. o ramiu oru , neskubant .

Spręsti turi tik specialistai, o ne "piketuotojai"

Spręsti turi tik specialistai, o ne "piketuotojai" portretas
turime specialistų ir jie ir tik jie turi spręsti pjauti arne. Jokiu būdu jokie piketuotojai neturi įtakoti sprendimų. Kai nukenčia žmogus piketuotojai nepatraukiami baudžiamon atsakomybėn , nors yra buvę kad žuvo žmogus dėl jų veiksmų.(nenupjovus medžio ,jis užgriuvo praeivę)

Magyla

Magyla portretas
Onute, ar taip meluodama nebijot, kad liežuvis nudžius? Piketavo Tauralaukyje dėl sveikų medžių, bet niekas piketininkų neklausė, tie medžiai seniai nupjauti. O pakalnėje akis badantys sausuoliai, išskyrus vieną, tebestovi!
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių