Kraupi avarija Plungės rajone: patikslinta – žuvo dvi moterys

Per avariją Plungės rajone susidūrus trims transporto priemonėms, dvi moterys žuvo, avariją sukėlusiame automobilyje vyko, įtariama neblaivūs, penki vyriškiai, iš kurių du iš įvykio vietos buvo pasišalinę.

Tačiau sekmadienį patys atvyko į policijos komisariatą ir prisipažino kartu važiavę. 

Policija pranešė, kad šeštadienį, 22 val. 40 min. Berenių kaime, kelyje Mažeikiai-Plungė-Tauragė 51-ame km įvyko avarija.

Automobilis „Mercedes Benz S320“ lenkdamas dešine puse automobilį „Toyota Auris“ vairuojamą moters, gimusios 1970 metais, atsitrenkė į jo galinę dalį.

Automobilis, nuo smūgio išvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą, susidūrė su krovininiu automobiliu „Scania“, kurį vairavo vyras, gimęs 1970 metais.

Eismo įvykio metu žuvo automobiliu „Toyota Auris“ vykę du žmonės.

Policija patikslino, kad žuvo vairuotoja ir kartu važiavusi moteris, kurios gimimo metai tikslinami, o ne vyras, kaip teigta anksčiau.

Sužalotas automobilio „Scanija“ vairuotojas, kuris dėl abiejų kojų sumušimų, gydomas ambulatoriškai.

Automobiliu „Mercedes Benz S320“ vyko penki asmenys, du iš jų buvo sulaikyti įvykio vietoje.

Vienam, gimusiam 1990 metais, nustatytas 1,78 promilės neblaivumas ir kitam, gimusia 1993 metais, – 2,76 promilės.

Kiti trys asmenys iš įvykio vietos buvo pasišalinę.

Sekmadienį į Plungės policijos komisariatą atvyko trys galimai automobiliu „Mercedes Benz S320“ vykę vyrai, kurie vakar pasišalino iš eismo įvykio vietos. Jie apklausiami. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

natūrali atranka

natūrali atranka  portretas
arba stabdžiai tik bailiams

Hhgg

Hhgg portretas
Tai misle, neaisku kiek pasisalino. Idomu tas kad tie kurie buvo ateje patys, jie tik apklausiami. Begti reikia po eismo ivyki?

Kodėl vadovai nesikeičia?

Kodėl vadovai nesikeičia? portretas
Skaičius žuvusių klaipėdos apskrity kosminis,kodėljau keli metai yra tas pats kelių policijos vadovas Mindaugas Džermeika? Baisu kas darosi,jokios strategijos,tik statistika kyla visais atžvilgiais,avarijos,sužeisti,žuvę...siaubas ši mevaldoma padėtis
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių