Policija į pajūrį skubėjo malšinti muštynių

Šeštadienį vakare į pajūrį skubėjo keli policijos ekipažai ir greitosios medicinos pagalbos stoties medikai. Iš pajūrio traukę klaipėdiečiai smalsavo, kas galėjo atsitikti.

Nors apie 18 val. pajūryje dar buvo šilta, nemaža dalis poilsiautojų jau traukė į stotelę Molo gatvėje. Jie matė, kaip greitosios medicinos pagalbos automobilis staiga sustojo netoli stotelės, medikai nuskubėjo į miškelį.

Po kiek laiko į Molo gatvę atskubėjo trys policijos ekipažai. Pareigūnai taip pat nubėgo į miškelį, kur prieš tai nuskubėjo medikai.

Kaip paaiškino Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė, tą vakarą policijai skambino ne vienas žmogus.

17.40 val. pranešta, kad stotelėje susikivirčijo, o netrukus ir susimušė du vyrai. Po kiek laiko apie vis dar tebesitęsiantį konfliktą pranešta dar kartą, policininkai paraginti paskubėti.

Ko gero, muštynės persikėlė toliau nuo gatvės – į mišką.

Kas ir kodėl grūmėsi, kol kas neaišku. Vienam muštynių dalyviui prireikė medikų pagalbos, antrajam įteiktas šaukimas atvykti į apklausą miesto policijos komisariate.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>bičui

>>bičui portretas
Pats ir esi kaZapas provokatorius,braižas,kaip yla iš maišo .Sodinsim ir kastruosim tokius,kurie provokuos tautinę nesantaiką,supratai,kūrvva?

Jurgita

Jurgita  portretas
Skolų negrąžino ir gavo.

kalkuliatorius

kalkuliatorius portretas
du mušasi - 3 ekipažai... gerai , o jei susikaltų alubaryje kokie šeši ar aštuoni , jaučiu be ARO neapsieitu ....
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių