Senamiestyje – gluminantis incidentas: jaunuolis, stebint kitiems žmonėms, bandė apiplėšti moterį

Pačiame Klaipėdos centre nepažįstamas jaunuolis dieną, stebint kitiems žmonėms, bandė apiplėšti moterį. Aukai jis grasino peiliu ir galbūt būtų sužeidęs, jei ne atsitiktinis praeivis, kurio nusikaltėlis išsigando.

Pasikėsinimas apiplėšti įvykdytas antradienį apie 16 val. Klaipėdos senamiestyje, automobilių stovėjimo aikštelėje, esančioje netoli Jono kalnelio.

Čia atvažiavusi moteris išlipo iš mašinos, o prie jos iškart prisistatė apie 25 metų amžiaus vaikinas.

Jis paprašė vairuotojos paskolinti telefoną, esą norintis kažkam paskambinti. Užkalbintoji suprato, kad jei duos jaunuoliui telefoną, jo jau nebeatgaus.

Vaikinas išsitraukė peilį ir pareiškė smogsiąs juo, jei moteris nepaklus ir neduos, ko prašoma.

Dar nežinia, kaip ši istorija būtų pasibaigusi, jei nusikaltėlis nebūtų pamatęs, kad vienas praeivis stebi šią situaciją.

Į įvykio vietą iškviesti policininkai, bet plėšiko jau ir pėdos buvo ataušusios.

Vaikinas dėvėjo rūbą su gobtuvu, kuriuo dengė galvą.

Galima spėti, kad jis yra priklausomas nuo kvaišalų, mat toks drastiškas elgesys būdingas narkomanams.

Tikimasi, kad nusikaltimą išaiškinti pavyks peržiūrėjus vaizdo stebėjimo kamerų įrašus. Atpažinti įtariamąjį padės ir liudytojas.

Skaisčią dieną pačiame miesto centre su peiliu rankoje besisukinėjantis jaunuolis verčia nerimauti. Jeigu jo kėslai buvo realūs, o ne veikiami pilnaties, pareigūnams teks ieškoti panašiai anksčiau besielgusio nusikaltėlio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jolka

Jolka portretas
Jo buvo toks projektas stebeti per kameras miesta,kur buvo idarbinti zmones su negalia,bet savivaldybei buvo neaktualu ir nenorejo moketi pinigu,geriau sau algas pasikelti ir t.t.negalvojo apie kitus kurie ir valgyti norejo,žmoniškumo nulis visoje savivaldybeje visi tik apie save galvoja.ne profesija žmogu puošia,o žmogus profesija

Rus

Rus portretas
Kaip čia direktorius nedirba su savo agentu Germanu ar tik reklama daro.

Kameros yra tik niekas jų nežiūri

Kameros yra tik niekas jų nežiūri portretas
Vaizdo kameros yra, tik jų niekas nestebi. Buvome ekskursijoj tai skyrius kur pristato žulikus, pareigūnai pyragus valgo, niekas jokių kamerų nestebi.negi taip galima ?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių