Siaubinga motociklų ir automobilio avarija Kretingos rajone: žuvo du vyrai

  • Teksto dydis:

Kretingos rajono Šukės kaime sekmadienį, susidūrus dviem motociklams ir lengvajam automobiliui, žuvo vieno iš motociklų ir automobilio vairuotojas, praneša Policijos departamentas.

Policijos duomenimis, avarija įvyko rugsėjo 1-osios pavakarę, apie 16.53 val., Šukės kaime esančioje Kretingos gatvėje.

Susidūrė automobilis „Opel Astra“, vairuojamas 1974 m. gimusio vyro, motociklas „Suzuki GSX-R750“, vairuojamas ne tarnybos metu Palangos rajono policijos komisariato pareigūno, gimusio 1996 m., ir motociklas „Yamaha YZF-R1“, vairuojamas 1997 m. gimusio vyro.

Per eismo įvykį žuvo automobilio „Opel Astra“ vairuotojas ir motociklo „Suzuki GSX-R750“ vairuotojas. Sužaloti automobilio „Opel Astra“ keleiviai: moteris, gimusi 1985 m., ir nepilnametis, gimęs 2008 m., bei motociklo „Yamaha YZF-R1“ vairuotojas. Jie dėl įvairių sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo. Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.


Šiame straipsnyje: Kretingos rajonasmotociklų ir automobilio avarijaavarija LTžuvo žmonės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vardas

Vardas portretas
Motociklai iš visur atvažiuoja palenktyniauti tarpusavy miško keliukais, jie asfaltuoti, įsibėgėjo dar gyvenvietės gatvėje, kas matė sako iki kokių 200.. o už 100 m posūkis miške... jame ir įvyko avarija... opelio vairuotojas su vienu išsisuko, o kiti du, kartu į mašiną rėžėsi... vaizdas siaubingas... jokių stabdymo žymių, tik matosi, kad mašiną bandė išlyginti po prasilenkimo, bet iš paskos pirmo moto, skrido kiti du... užuojauta šeimoms...

hm

hm portretas
susidurta kaktomuša, kažkatras kaltas 100/;

Anonimas

Anonimas portretas
Pala žuvo pareigūnas? Ar teisingai suprantu, kad pareigūnas sukėlė auto įvykį? Tai kokio velnio jam renką pinigus, na jau ne o jo artimiesiems., kai jis velionis sukėlė šia žiauria avariją? Tai pinigus skirkite aukai, o ne tam bedieviui...
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių