Šilutės plente – skaudi avarija: automobilis partrenkė du vaikus

Antradienio popietę uostamiesčio Šilutės plente po automobilio ratais pateko du vaikai. Įvykio vietoje dirba kelių policininkai ir medikai.

Apie eismo įvykį pranešta 15.32 val. Nelaimė įvyko ties buvusia ledo arena, rytinėje gatvės pusėje ties trečiąja eismo juosta, arčiau žaliosios skiriamosios juostos.

Iš nuotraukų galima spręsti, kad vaikai į gatvę išėjo ne pėsčiųjų perėjoje.

Kol kas žinių apie abiejų nukentėjusiųjų sveikatos būklę nesama. Policininkai spėjo prasitarti, kad vieno vaiko galvoje yra kraujuojanti žaizda.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė teigė, kad pirminiais duomenimis, vaikai nukentėjo nestipriai.

Avarijoje nukentėjo berniukas ir mergaitė, vaikams gali būti apie 12 ar 13 metų. Ar jie buvo partrenkti perėjoje, dar aiškinamasi. Gali būti, kad vaikai nukrito tolėliau partrenkti mašinos. Netoliese tikrai yra šviesoforu nereguliuojama perėja. Gyventojai jau senokai piktinasi čia labai greitai važinėjančiais automobiliais, vairuotojai nepaiso reikalavimo sustoti pėsčiųjų.

Šioje vietoje dėl kelio remonto greitis ribojamas iki 30 kilometrų per valandą, tačiau šio reikalavimo daugelis nepaiso.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Klaipėdojenelaimė kelyjeavarijapartrenkti vaikaipartrenkė vaikusLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

TEISININKAS ANTANAS

TEISININKAS ANTANAS portretas
MONTUOKITES LAUK MOTUZAI DZERMEIKA>NESUGEBATE VADOVAUTI ? KADA PRASIPAGIRIOSITE? RIKALINGAS PATIKRINIMAS>

Lana Nowak

Lana Nowak portretas
Noritе susіrasti mеrginą vіеnai nаkčiai? Svеiki atvykę - www.pc.tc/Lana22

ATSAKOMYBE

ATSAKOMYBE portretas
MOTUZA IR DZERMEIKA I GATVE.NESUPRANTA TARNYBOS.
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių