Skaudi nelaimė Klaipėdoje: partrenkta perėja ėjusi nepilnametė

Šeštadienį skaudžioje avarijoje sužalota nepilnametė.

Spalio 5 d. 14.31 val., policijai pranešta, kad Klaipėdoje, Universiteto alėjoje, automobilis „VW Passat“, kurį vairavo 1996 m. gimusi moteris, partrenkė per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusią 2007 m. gimusią nepilnametę, kuri nuvežta į ligoninę. Pradėtas tyrimas dėl Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Dar viena skaudi nelaimė nutiko Liepų ir Artojo gatvių sankryžoje. 

Avarija fiksuota šeštadienį 10.47 val.

Sankryžoje susidūrė automobiliai „Volkswagen Sharan“, kurį vairavo blaivus 1984 m. gimęs vyras, ir „Opel Vectra“, kurį vairavo blaivus 1946 m. gimęs vyras.

Dėl patirtų sužalojimų į ligoninę nuvežta automobilio „Opel Vectra“ keleivė gimusi 1950 m. Pradėtas tyrimas dėl Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.


Šiame straipsnyje: partrenkta nepilnametėeismo nelaimėavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Eilinį kartą aiškinu, kad pėstiesiems pirmenybė prieš automibilį į grabą. Pereinant važiuojamąją kelio dalį ar tai perėja ar ne , visada įsitikinu apie artėjantį transportą, įvertinu atstumą, greitį. Palaukiu ir saugiai pereinu gatvę. Saugokitės ir būsite visuomet teisūs.

Liet.

Liet. portretas
Moterys pėsčiųjų nepraleidžia

Joris

Joris portretas
Priekaištas policijai. Mes Vilniuje dažnai pasikalbame, kad Klaipėda- turbūt nesaugiausias miestas pėstiesiems Lietuvoje. Čia pėstieji ypač atsargūs, eidami per perėjas. Reiškia, kad vairuotojai dažnai nepraleidžia pėsčiųjų perėjose, tą pastebiu būdamas mieste. O reikia nedaug- keleta policijos akcijų, be gailesčio bauduojant tokius vairuotojus. Ir po pusmečio rezultatai pasijus, po metų tvarka bus- labai jau baudos piniginėms negailestingos.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių