Svaigalai Joninių naktį problemų pridarė ne tik vairuotojams

Joninių naktį policija turėjo darbo su neblaiviais asmenimis. Girti vairuotojai sulaikyti Klaipėdoje ir Plungės rajone. Skuode konfliktavo neblaivūs asmenys, Klaipėdoje areštuota, kaip įtariama, narkotinių medžiagų turėjusi moteris.

Klaipėdoje trečiadienio naktį, apie 22 valandą, Šilutės plente sustabdžius automobilį „Mazda“ jo vairuotojui nustatytas 2,3 promilių girtumas. 50-metis uždarytas į areštinę.

Vidurnaktį Taikos prospekte 62-ejų vairuotojas, manevruodamas atbuline eiga, apgadino kitą transporto priemonę. Paaiškėjo, kad vyriškis neblaivus. Nustačius 1,58 promilių girtumą, jis uždarytas į areštinę.

Trečiadienio vakarą Plungės rajone, Aleksandravo kaime, pareigūnams įkliuvo smarkiai apsvaigęs „Daimler Chrysler“ vairuotojas. 46 metų vyrui nustatytas sunkus – 2,72 promilių – girtumas.

Svaigalai problemų pridarė ne tik vairuotojams. Skuode policijai teko aiškintis neblaivių asmenų konfliktą. Įtariama, kad 36 metų vyras daugiabučio kieme ranka sudavė 38-erių moteriai. Pargriuvusi ji susitrenkė galvą. Abu konflikto dalyviai buvo neblaivūs, vyriškis atsidūrė areštinėje. Pradėtas tyrimas dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Klaipėdoje, Paryžiaus Komunos gatvėje pareigūnams įtarimų sukėlė 40 m. amžiaus moteris. Jos rankinėje rastas skaidrus paketas su rusvos spalvos biria medžiaga. Taip pat indelis su baltais milteliais. Įtariant, kad tai narkotinės medžiagos, moteris uždaryta į areštinę. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotikais be tikslo juos platinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

todel

todel portretas
ir reikia padavinėti kuo ilgiau ir nuo kuo jaunesnio amžiaus
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių