Trečiadienio vakarą Klaipėdoje – tragiška avarija: vaikiną pervažiavo dvi mašinos

Skaudi eismo nelaimė Klaipėdoje sukrėtė miestiečius. Judrioje gatvėje į važiuojamąją dalį įžengusį vaikiną pervažiavo du automobiliai. Auka iškart žuvo.

Eismo nelaimė įvyko trečiadienį 22.10 val. Herkaus Manto gatvėje pakeliui į šiaurinę miesto pusę. Ties pirmąja įvaža į prekybos centrą "Studlendas", kaip spėjama, į gatvę staiga išėjo 2003 m. gimęs vaikinas.

Tuo metu greta vienas kito pirmąja ir antrąja eismo juostomis važiavo automobiliai "BMW 540 XI" ir "Audi A6". Esama įtarimų, kad abu automobiliai esą galėjo viršyti leistiną greitį.

Automobiliai partrenkė pėsčiąjį ir jį pervažiavo. Sužalojimai buvo pernelyg sunkūs, vaikinas žuvo vietoje.

Netrukus gatvėje išsirikiavo automobilių eilė, eismas viena kryptimi sustojo. Miesto autobusu važiavę žmonės sustingo matydami balta marška uždengtą negyvo vaikino kūną.

Automobilius vairavo 46-erių ir 24-erių vyrai, abu buvo blaivūs.

Kodėl vaikinas į gatvę žengė ne perėjoje, dar aiškinamasi.

Ketvirtadienį policijos pareigūnai buvo užtvėrę gatvę ties nelaimės vieta ir tikslino eismo įvykio aplinkybes.

Policijos komisariato atstovė negalėjo pasakyti, ar avarijos momentą užfiksavo kurio nors vairuotojo vaizdo registratorius.

Klaipėdiečių vairuotojų pamėgtoje "Facebook" paskyroje vienas komentatorius rašė, kad kiek anksčiau tą pačią dieną matė automobilį "Audi" "besidraskantį" su kitu BMW kažkokiame terminale. Galima spėti, kad turėtas omenyje Kruizinių laivų terminalas.

Ketvirtadienį policininkai dar neprašė visuomenės pagalbos nustatant šios tragiškos avarijos aplinkybes, įvykio liudytojų atsiliepti neprašyta.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Klaipėdojemirtinai sužalojožuvo vaikinasišbėgo į važiuojamąją kelio dalįH. Manto gatvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jolita

Jolita  portretas
Mieste vairuotojai turėtų važiuoti nedidelių greičiu, o dabar yra tokių nevisprociu,kad aplenkia, užkiša, lekia nenormaliai, tokius sodinti atimti teises visam gyvenimui ir teisės išduoti nuo 25 metų, kai jau turi šiek tiek smegenų!

jis

jis portretas
Greičio viršijimas yra blogis, bet sutikite, pėstysis turi eiti per perėją. ten gi, kur jaunuolis bėgo, yra netgi dviguba ištisinė juosta, jis labai rizikavo pasikliaudamas savo bėgimo greičiu. Mano nuomone kaltė čia , deja, bet tik pėsčiojo- net 2 automobiliai partrenkė, reiškia abiem juostom jau važiavo, o jis nusprendė perbėgti. Net ir mažu greičiu važiuodamas ir netinkamoj ir netikėtoje vietoje priešais pamatęs pėstįjį gali labai lengvai jį pervažiuoti.

O

O portretas
Ten prie parko kaip pamiše spaudzia gaza tai ir užmuša. Juk reika per 20 min nulekti i savo kaima rajone
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių