Uostamiesčio parduotuvėje pavogė brangų kompiuterį

Vienos uostamiestyje veikiančios parduotuvės atstovai pranešė policijai apie brangios prekės vagystę.

Parduotuvė, dėl vagystės patyrusi beveik 2,5 tūkst. eurų nuostolį, veikia Taikos prospekte.

Galima įtarti, kad parduotuvės vaizdo kameros užfiksaco vagį, nes vagystės laikas nurodytas labai tiksliai – rugsėjo 24 diena, ketvirtadienis, 17.18 val.

Policininkai ikiteisminį tyrimą pradėjo penktadienį. Oficialiai pranešta, kad dingo nešiojamasis kompiuteris „MSI GE75 RAIDER 10SFS“. Parduotuvėje toks kompiuteris parduodamas už 2499,99 eurų.

Tikėtina, kad po mėnesio ar daugiau policininkai paprašys visuomenės pagalbos ir išplatins įtariamojo atvaizdą, užfiksuotą vaizdo kamerų. Gali būti, kad jie patys pažins vagį, jei jis pasirodys besąs jiems gerai pažįstamas.

Pavogtus brangius daiktus nusikaltėliai paprastai parduoda pusvelčiui, o iš jų perkantys žmonės dažnai nesusimąsto, kad taip patys vykdo nusikaltimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
2020-09-26 14:30:00 Daiva Janauskaitė gal geriau eik gatvių pašluoti. "Galima įtarti, kad parduotuvės vaizdo kameros užfiksaco vagį, nes vagystės laikas nurodytas labai tiksliai – rugsėjo 24 diena, ketvirtadienis, 17.18 val." "Tikėtina, kad po mėnesio ar daugiau policininkai paprašys visuomenės pagalbos ir išplatins įtariamojo atvaizdą, užfiksuotą vaizdo kamerų. Gali būti, kad jie patys pažins vagį, jei jis pasirodys besąs jiems gerai pažįstamas."

Kroksul

Kroksul portretas
vieta kur maisais neste nesa
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių