Uostamiesčio Šiaurės prospekte partrenktas paauglys atsidūrė medikų rankose

Pirmadienis Klaipėdoje prasidėjo skaudžia nelaime dviračiu važiavusiam paaugliui.

8.06 val. policijai ir greitosios medicinos pagalbos stoties medikams pranešta apie avariją Šiaurės prospekte. Pėsčiųjų perėjoje, ties prekybos centru, buvo partrenktas jaunas žmogus, važiavęs dviračiu.

Jo asmenybė dar ir po poros valandų nebuvo žinoma, spėjama, kad nukentėjusysis yra nepilnametis ir dviračiu galėjo važiuoti į mokyklą.

Nelaimės aplinkybės tiriamos, avarijos auka skubiai išgabenta į ligoninę.

Šiaurės prospektas yra judri gatvė, nors čia yra kelios pėsčiųjų perėjos, kartais automobiliai sustoja praleisti gulbių su gulbiukais, apie sparnuočių vaikštynes šioje vietoje įspėja specialus kelio ženklas. Todėl vairuotojai turėtų būti ypatingai atsargūs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

> anonimas

> anonimas portretas
durnelis tu nuo gimimo matyt. Šiaurės prospektu greitis ribojamas iki 50 km/h kaip ir visame mieste- bet ten pakanka balvonų, kurie laksto virš 100 km/h, yra kurie nevengia ir iki 150 km/h paspausti asilėliai. Kur jie nulėks? Iki sekančio šviesoforo už 1km? 50 km/h vs 150 km/h 1 km jie sutaupys kiek ten 30 sekundžių? Iki kapų ir kalėjimo arčiau nei 30 sekundžių

senuks

senuks portretas
Taigi šiuo prospektu niekas nevažiuoja leidžiamu greičiu. Važiuojant 80 km/val greičiu ir tai dar sugeba mersinės ir bimbalinės "blondinės cypos" su telefonu rankoje dar ir pasignalizuoti, kad per lėtai važiuoji, nes matot ji labai skuba. Būtinas abi prospekto puse kontroliuojantis greičio matuoklis, nes nelaimės nesibaigs.

Anonimas

Anonimas portretas
Apriboti greiti iki 10 km/val, pastatyti 10 svesoforu ir greicio matuokliu. Ir bausti, bausti, bausti! Typiska Lietuva, nieko naujo….
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių