Uostamiestyje girtas baro lankytojas švaistėsi peiliu

  • Teksto dydis:

Naktį į ketvirtadienį policijos pareigūnams teko tramdyti vieno uostamiesčio naktinio baro klientą. Jaunas vyras griebėsi peilio.

Policininkams apie incidentą Taikos prospekte, šalia buvusio kino teatro „Vaidila“ esančiame bare, pranešta 3.50 val. Policijos patruliai atskubėjo į įvykio vietą ir iš baro darbuotojų išgirdo, kad jie buvo priversti gintis nuo įsisiautėjusio neblaivaus kliento.

Policininkams į šį miesto kvartalą naktimis tenka dažnokai užsukti.

Pasak jų, klientas užsisėdėjo iki paryčių, darbuotojai ėmė jį raginti eiti namo. 23 metų alkoholio padauginęs vaikinas susiruošė išeiti, bet jau beveik išėjęs į lauką išsitraukė peilį ir pagrasino dviem jį raginusiems darbuotojams.

Policijos pareigūnai pareikalavo įtariamąjį pūsti į alkoholio matuoklį, juo užfiksuotas 1,93 prom. girtumas.

Likusią nakties dalį vaikinas praleido areštinėje.

Pasak policijos pareigūnų, rimta grėsmė baro darbuotojams nebuvo kilusi, peilis – mažas, lenktinis.

Ryte prablaivėjęs vaikinas buvo nuvestas pas policijos tyrėją, besiaiškinantį šį viešosios tvarkos pažeidimo faktą. Mandagumo pamoka jaunuoliui gali kainuoti baudą arba areštą.

Buvusio restorano „Bildukas“ patalpose veikia du naktiniai barai, kitapus Taikos prospekto yra dar viena per naktį veikianti maitinimo ir pasilinksminimo įstaiga. Todėl policininkams į šį miesto kvartalą naktimis tenka dažnokai užsukti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Nieko sau - "mandagumo pamoka" - "rimta grėsmė baro darbuotojams nebuvo kilusi, peilis – mažas, lenktinis". Tai laikai atėjo, kai prisigėręs agresorius su peiliu jau nestebina policijos, bet net sugeba tokį suskį pateisinti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių