Uostamiestyje nubaustos dvi prostitucija besivertusios brazilės: rasta ir kvaišalų

  • Teksto dydis:

Gruodžio 3 d. Klaipėdos apskrities VPK Prevencijos skyriaus pareigūnai vykdė priemonę, per kurią buvo siekiama nustatyti prostitucija besiverčiančius ir tokiomis paslaugomis besinaudojančius asmenis.

Klaipėdos apskrities VPK informuoja, kad administracine tvarka buvo nubaustos dvi Brazilijos pilietės. Įtariama, per Latviją į uostamiestį atvykusios moterys (gim. 1990 ir 1991 m.) klientų laukdavo viename Taikos prospekte esančiame bute, jos buvo pasidariusios testus nuo COVID-19. Anksčiau policijos pareigūnams moterys nebuvo įkliuvę, todėl joms už vertimąsi prostitucija skirta po pusę minimalios baudos – po 45 eurus.

Tačiau vienai iš moterų gresia rimtesni nemalonumai – bute pareigūnai rado ir, kaip įtariama, narkotinių medžiagų – paketą su augalinės kilmės, rusvai žalsvos spalvos ir paketą su tamsios spalvos lipnia medžiaga. Dėl to 1991 m. gimusi moteris buvo sulaikyta ir uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Egzotika,tai gerai.

mentai

mentai portretas
seniai tokių negaudo. Jie patys stoguoja.Čia matyt konkurentas atsirado tai supakavo

Aha

Aha portretas
Kad čia nusikaltimas be aukų. Lai eina pareigūniai tikro darbo ieškot.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių