Žudikui gresia įkalinimas iki gyvos galvos

Kartą už žmogžudystę kalėjęs klaipėdietis vėl stojo prieš teismą. Šį kartą jis kaltinamas nudūręs savo tėvo žmoną ir pasikėsinęs atimti gyvybę savo gimdytojui.

Klaipėdos apygardos teismas antradienį atidėjo baudžiamosios bylos nagrinėjimą, kurioje 42 metų Milanas Tarasevičius turėtų teisintis dėl šiurpios žmogžudystės.

Teismas tikisi, kad iki spalio ekspertai atsakys į klausimą, ar moters nužudymą galima kvalifikuoti kaip itin žiaurų.

Jeigu specialistų atsakymas būtų teigiamas, kaltinimai sunkės, o teismas galėtų skirti kaltu pripažintam asmeniui įkalinimą iki gyvos galvos.

Šiemet gegužės 15 d. uostamiesčio Bangų g. esančiame bendrabutyje buvo nudurta 63 m. moteris ir sunkiai sužeistas jos 61 m. sugyventinis.

Po kelių valandų policininkai įtariamą šiais nusikaltimais M.Tarasevičių sulaikė prie prekybos centro bendraujantį su benamiais.

Teismo proceso metu bus prisimintos visos įvykio aplinkybės.

Klaipėdos apskrities policijos viršininkas tą pačią dieną viešai teigė, kad skerdynės bendrabučio kambaryje prasidėjo, kai pritrūko alkoholio ir kilo konfliktas dėl to, kad M.Tarasevičius tėvo būste tapo nepageidaujamu.

Čia dviejų kambarių bute gyveno vėliau nužudyta moteris, jos sutuoktinis ir sugyventinis.

Moteris mirė nuo kelių dūrių peiliu, vyras buvo sužeistas, kai pabandė ją ginti.

M.Tarasevičius pernai rugsėjį grįžo iš įkalinimo įstaigos, mat 12 metų to paties Klaipėdos apygardos teismo jis buvo nuteistas už žiaurų savo draugo nužudymą.

2004 m. rugsėjo 17 d. M.Tarasevičius girtavo su draugu. Vyrai susikivirčijo, pykčio priepuolio apimtas M.Tarasevičius talžė draugą lazda, badė peiliu ir taip jį nužudė.

Kūną jis apvyniojo paklode ir įkišo į sofą.

Aukos mobilųjį telefoną žudikas pardavė lombarde.

Pasinaudojęs velionio banko kortele jis keliskart apsipirko parduotuvėse, girtavo, o kai prablaivėjo, pats nuėjo į policiją. Tąkart kaltininkas buvo nuteistas kalėti.

Grįžęs iš pataisos namų pernai rugsėjį jis nebeturėjo kur gyventi, laikinai glaudėsi pas seserį, bet moteris neapsikentė asocialaus brolio gyvenimo būdo ir jį išprašė. Tada M.Tarasevičius tapo benamiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O mes visi ta uroda dar turėsim uz mokesčiu mokėtoju pinigus išlaikiti! Tokiam tik kulka i galva grazinkite mirtės bausme!!!!

D

D portretas
Dievas jam atleis, jis gailestingas nes Judui atleido

...

... portretas
Būkim humanistais, grąžinkim Mirties bausmę!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių