Pereiti į pagrindinį turinį

Pradžiugino delfinai

2013-09-23 02:00
Delfinų terapijos centro Klaipėdoje teks palaukti
Delfinų terapijos centro Klaipėdoje teks palaukti / DMN archyvo nuotr.

Pradžiugino delfinai

Labai smagu, kad į mūsų Jūrų muziejaus delfinariumą pagaliau sugrįžo delfinai. Juk jie tam tikru požiūriu yra mūsų miesto simbolis, išskirtinumo dalis, tai, kuo galime pasididžiuoti prieš Klaipėdos svečius. Esu ne kartą buvusi delfinų pasirodymuose ir džiaugiuosi, kad vėl turėsiu progą pasigrožėti jų nuostabiu šou.

Angelė

Reikia laikytis pažadų

Parduotuvėse prie specialių skyrių, kuriuose prekiaujama tabako gaminiais, skelbiama, kad čia siūlomas prekes įsigyjantys klientai aptarnaujami be eilės. Tačiau viename prekybos centre tenka ilgiausiai stovėti ir lūkuriuoti, kol kasininkė teiksis atkreipti dėmesį, mat ji aptarnauja kitą, iš prekybos salės pusės nusidriekusią žmonių eilę. Neturiu nieko prieš tuos pirkėjus, bet man nesuprantama parduotuvės pozicija – tai kam tada apskritai reikia skelbti tokią informaciją?

Modesta

Erzina sirgaliai

Esu aistringas krepšinio gerbėjas ir mane labai piktina "šiaudiniai" sirgaliai, kurie mėgsta sakyti – "mes laimėjome", kai sportininkai padovanoja aistruoliams pergalę, ir "jie pralaimėjo", kai tenka susitaikyti su nesėkme. Pergalės atveju mūsų krepšininkus tokie sirgaliai pasiryžę nešioti ant rankų, jiems melstis, bet jei tik, neduok Dieve, šie nusileidžia varžovams – yra sumaišomi su žemėmis. Juk čia sportas, kartais sėkmė gali ir nusisukti. Mažiau bambėkime, daugiau džiaukimės mūsų pasiekimais, kurie yra išties labai šaunūs, juo labiau turint galvoje, kad esame nedidelė šalis.

Mantas

Bobutės plėšikės

Ties prekybos centru M.Mažvydo alėjoje sezono metu įsikuria improvizuotas turgelis. Neseniai ir aš sumaniau įsigyti pomidorų, tačiau buvau apstulbinta – o juk bobutės tikros plėšikės. Už 1 kg daržovių buvo prašoma net 6 litų. Kur tai matyta? Ar jie kokie auksiniai, ar aukso trąšomis patręšti? Parduotuvėje galima įsigyti už 3–4 litus, tiesą sakant, taip ir padariau. Maža to, kad žmonės visiškai nesigaudo rinkos dėsniuose, tai dar, įtariu, ir prekiauja nelegaliai, be leidimų.

Ilona

Reikėtų didesnių numerių

Galėtų ir mūsų miesto valdžia pasinaudoti sveikintinu Plungės pavyzdžiu. Neseniai teko pravažiuoti pro šį miestelį ir man labai patiko, kad namai paženklinti didžiuliais, turbūt kokiais 1 kv. m ploto numeriais – viskas aišku, iš tolo matyti ir nereikia klaidžioti.

Danguolė

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų