Pereiti į pagrindinį turinį

Žardės tvenkinys liūdina

2013-09-05 02:00
DMN nuotr.

Žardės tvenkinys liūdina

Noriu pasisakyti apie Klaipėdos tvenkinius. Juk jie yra miesto puošmena. Žmonės čia gali pailsėti, pasigrožėti vandeniu, gamta. Štai Draugystės parke tvenkiniai sutvarkyti, klaipėdiečiai ilsisi, džiaugiasi. O būdamas prie Žardės rajone esančio tvenkinio nejauti jokio malonumo – gal tik koks trečdalis vandens telkinio neapaugęs baisiais meldais. Vienais metais iškirto krūmus, viename šone palygino krantus. Kampe, kur dar matyti vanduo, išgrįsta trinkelėmis. Ir viskas, daugiau nieko nesimato, vien meldų miškai. Įdomu, ką galvoja atsakingi mūsų savivaldybės darbuotojai, taip užleidę šį kampelį. Dar dveji treji metai, ir visas tvenkinys bus meldais apaugęs.
Albertas

Sportininkai barzdočiai

Anądien žiūrėjau mūsų krepšinio komandos draugiškas rungtynes su Gruzijos atstovais. Labai buvo keista matyti jaunus gražius mūsų sportininkus, kurių didžioji dalis apaugę barzdomis. Atrodo, lyg iš kokio vidugirio išlindę. Ar čia kokia nauja mada, ar baisi tinginystė, niekaip nesuprantu. Niekaip nesuprantu ir to, kam jauniems vyrukams taip susisendinti, spės dar barzdomis apželti. Tik kai "stuktelės" po 40–50 metų, kažin ar patys tų barzdų norės. O kalbos apie kažkokius sportinius prietarus tik juokina.

Monika

Šiurpina bejėgystė

Tai, kas dabar vyksta Biržuose, mano nuomone, tik dar kartą įrodo, kad mes iki šiol nesame sukūrę jokios valstybės. Dirbame nežinia kam ir nežinia, pagal kokią muziką šokame. Goro provincijoje mūsų kariuomenei pinigų užtenka, o tokiame Biržų miestelyje dirba du policininkai. Todėl banditai klesti kaip pirmaisiais nepriklausomybės metais, kai siautėjo visokios brigados. Dabar išaugo nauja karta ir dar drąsesnių, šaudo jau žmones dienos metu. Visi Biržai dreba, žmonės bijo išeiti į gatvę. Ir niekas nieko negali padaryti. Panašu, kad mes kažkokį fašizmą kuriame, ne veltui Kšištofas Lavrinovičius svastiką ant krepšio nusipaišė.
Augustinas

Aptaškė – pati kalta

Perskaičiau "Karšto telefono" žinutę "Ant pėsčiojo – gatvės bala" ir negaliu suprasti, kaip žmogui ateina mintis dėl to kreiptis į laikraštį. Moteris pasakoja, kad stovėjo prie gatvės, atlėkė vairuotojas dideliu greičiu ir aptaškė. Kas jai liepė stovėti prie balos pusę metro nuo nosies? Ar žmogus, važiuodamas gatve, turi matyti tą balą? Sutinku, kad kartais vairuotojai galėtų važiuoti lėčiau, bet 90 proc. kaltės yra tam, kuris stovi prie tos balos.

Petras

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų