Pereiti į pagrindinį turinį

D.Nowitzkis: likusiose rungtynėse kovosime kaip paskutinėse

D.Nowitzkis: likusiose rungtynėse kovosime kaip paskutinėse
D.Nowitzkis: likusiose rungtynėse kovosime kaip paskutinėse / Gedimino Bartuškos nuotr.

Vokietijos nacionalinės komandos lyderiui Dirkui Nowitzki nepavyko palaužti ispanų žvaigždyno. Vokiečiai patyrė nesėkmę ir gerokai susikomplikavo savo šansus patekti į Europos čempionato ketvirtfinalį.

Senojo žemyno pirmenybių čempionai sėkmingai tvarkėsi su D.Nowitzkiu, kuris nors ir pelnė 19 taškų, tačiau pataikė tik 7 metimus iš 17.

„Pralaimėjome labai stipriai komandai. Visgi turėjome šansų, nes skirtumas buvo labai nedidelis. Per lemiamą rungtynių momentą padarėme keletą klaidų ir tai mums kainavo pergalę. Pradėjome tikrai neblogai, žaidimas buvo lygus ir paskutiniame kėlinyje, tačiau laimėti nepavyko. Ispanai yra bene geriausia turnyro komanda, todėl pasinaudojo mūsų klaidomis ir spragomis gynyboje“, - apie susitikimą mintimis dalijosi NBA čempionas.

„Žaidimas šiandien buvo ilgas ir fiziškai kietas – ypač prieš aukštus varžovų žaidėjus baudos aikštėje“, - pridūrė D.Nowitzki.

Dar nė vienos įskaitinės pergalės savo sąskaitoje neturintys vokiečiai beveik nebeturi šansų patekti į Europos čempionato ketvirtfinalį, todėl D.Nowitzki viltis dar kartą sudalyvauti olimpinėse žaidynėse miršta.

„Laimei, aš jau esu žaidęs olimpiadoje, tačiau turime 8-9 jaunus vyrukus, kurie tokios patirties dar neturi, todėl norėčiau dėl jų pasistengti. Tiesa, dar turime šansų. Likusios rungtynės mums bus tarsi paskutinės. Turime ir toliau kovoti aikštėje ir kautis už šią komandą, visą Vokietiją. Rytoj laisva diena – atsipūsime ir nusiraminsime. Artimiausiose rungtynėse mūsų laukia Turkija. Tai labai pavojinga komanda ir turime atitinkamai nusiteikti“, - optimizmo bandė neprarasti D.Nowitzki.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų