Pereiti į pagrindinį turinį

D.Songaila: svarbus komandos, o ne asmeninis žaidimas

2011-09-09 13:36
D.Songaila: svarbus komandos, o ne asmeninis žaidimas
D.Songaila: svarbus komandos, o ne asmeninis žaidimas / Gedimino Bartuškos nuotr.

Lietuvos rinktinės puolėjas Darius Songaila prieš penktadienio rungtynes su Prancūzijos ekipa didesnio spaudimo nejaučia. Krepšininkas pažymėjo, jog visos komandos yra įveikiamos, tereikia gerai žaisti patiems.

„Pažiūrėjus į pavardes, tai sudėtis išties atrodo įspūdingai, tačiau aukštelėje žaidžiame penki prieš penkis ir žaidžia ne pavardės. Tiek mums, tiek jiems reikės rungtyniauti. NBA krepšinis ganėtinai skiriasi nuo europinio, todėl ne viskas taip paprasta“, - apie būsimus varžovus kalbėjo D.Songaila.

Krepšininkas teigė, jog nors Prancūzijos rinktinės žaidimas šiek tiek pasikeitęs nuo ankstesnių laikų, kai kurių krepšininkai nepakito: „Gal žaidimas šiek tiek ir pasikeitė, bet kai kurie krepšininkai liko tokie patys. Tarkim Tony Parkeris nei kiek nepasikeitęs. Jo žaidimas toks pat greitas ir su prasiveržimais. Šiek tiek kitaip žaidžia Borisas Diaw, kuris dabar šiek tiek sunkesnis ir dažniau žaidžia po krepšiu, o ne atakuoja iš toliau. Žaidėjai prisitaiko“.

D.Songaila pažymėjo, jog jam svarbiausia ne asmeniniai rodikliai, o komandos pergalės: „Aš į savo rodiklius nelabai žiūriu, nes komandai gerai sekasi. Man nėra svarbu, kaip aš sužaidžiu“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų