Pereiti į pagrindinį turinį

M.Pocius: reikia visas rungtynes žaisti taip, kaip su serbais

2011-09-08 10:52
M.Pocius: reikia visas rungtynes žaisti taip, kaip su serbais
M.Pocius: reikia visas rungtynes žaisti taip, kaip su serbais / Gedimino Bartuškos nuotr.

Serbijos rinktinę tolimais metimais į neviltį varęs Martynas Pocius po įspūdingos Lietuvos ekipos pergalės Europos čempionato antrame etape tikino, jog komanda dar neparodė viso potencialo.

„Nors ir praleidome 90 taškų, stengėmės koncentruotis į gynybą. Kai susikaupęs giniesi, kartais atsiranda lengvesnių taškų puolime“, - po mačo kalbėjo 13 taškų prie pergalės pridėjęs Lietuvos rinktinės gynėjas.

Krepšininkas akcentavo sėkmingą žaidimą puolime: „Šiandien tikrai puikiai pataikėme. Nemačiau statistikos, bet tikrai gerai metėme. Norisi ir tikimės, kad taip pataikysime visada, tačiau šiandien tikrai visas 40 minučių kontroliavome žaidimo tempą“.

Nors ši pergalė Lietuvos komandai leido žengti didžiulį žingsnį ketvirtfinalio link, M.Pocius tikino, jog laukiančios dvikovos tikrai nebus lengvesnės: „Kiekvienas rungtynes mes žaidžiame taip, tarsi tai būtų gyvybės ar mirties klausimas. Reikia laimėti visas rungtynes ir užimti kuo geresnę poziciją. Visos komandos yra labai stiprios. Jei mes laimėjome prieš serbus, dar nereiškia, kad lengvai “imsime„ prancūzus ar vokiečius. Dabar reikia žaisti kiekvienas rungtynes taip, kaip žaidėme šiandien“.

„Tikiuosi, kad mes dar galime pridėti“, - paklaustas, ar šiandien pasimatė visas komandos pajėgumas, teigė M.Pocius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų