Pereiti į pagrindinį turinį

S.Bykovas: Makedonija - komanda su charakteriu

2011-09-13 13:11
S.Bykovas: Makedonija - komanda su charakteriu
S.Bykovas: Makedonija - komanda su charakteriu / Gedimino Bartuškos nuotr.

"Monia pataiko jau antrą pergalingą metimą. Svarbiausia, jog jis prieš metimą pasakė: "duokite man kamuolį ir aš įmesiu". Va čia tai jėga. Dėl to Monia ir yra mūsų rinktinės kapitonas", - po Rusijos pergalės prieš Makedoniją kalbėjo nugalėtojų komandos gynėjas Sergejus Bykovas.

Gynėjas nenorėjo lyginti makedonų su ankstesniais varžovais, tačiau apie šią komandą kalbėjo pagarbiai: „Nemanau, kad reikėtų vertinti varžovus. Makedonija - komanda su charakteriu. Visi gerai atakuoja iš toli, todėl mes turėjome problemų prieš juos gindamiesi“.

S.Bykovas taip pat pažymėjo, jog tokiuose čempionatuose nėra silpnų komandų ir tai parodė tiek Makedonijos, tiek Suomijos rinktinės.

Pats pergalingo metimo autorius Sergejus Monia kalbėjo, jog nesitikėjo, kad metimas bus taiklus: „Nesitikėjai su slovėnais, nesitikėjau ir dabar. Mums reikėjo dviejų taškų, nes atsilikinėjome tašku, tačiau gavau gerą perdavimą, mečiau ir pataikiau beprotišką metimą“.

„Sunku išlaikyti gerą sportinę formą viso čempionato metu. Tai šiandien nutiko ir mums. Lyderiai nesužaidė, tačiau nuo suolo pakilę krepšininkai buvo šviežesni, išsaugoję daugiau jėgų ir jie mums šiandien padėjo“, - po dvikovos kalbėjo vienas Rusijos rinktinės lyderių Viktoras Chriapa.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų