Pereiti į pagrindinį turinį

V.Ilevskis: iš ketvirtfinalio bandysime išspausti kuo daugiau

V.Ilevskis: iš ketvirtfinalio bandysime išspausti kuo daugiau
V.Ilevskis: iš ketvirtfinalio bandysime išspausti kuo daugiau / Gedimino Bartuškos nuotr.

Makedonų juodąjį arkliuką egzaminuos čempionato šeimininkai lietuviai. Paskutinę sekundę po tritaškio nuo lentos Makedonijos rinktinė apmaudžiai nusileido Rusijos krepšininkams ir užleido jiems pirmąją vietą E grupėje, tuo pačiu nulemdami sau nelabai parankų varžovą ketvirtfinalyje - Lietuvą.

„Buvome labai pavargę. Keliems žaidėjams aikštėje teko praleisti aikštėje labai daug minučių. Tačiau turime visa tai pamiršti ir susikoncentruoti ketvirtfinaliui. Lietuva yra puiki komanda ir ją dar palaikys 15 tūkst. sirgalių. Tiesiog tikimės, kad spėsime fiziškai atsigauti iki mačo su lietuviais ir galėsime pademonstruoti visą savo potencialą“, - sunkiai dėl didelio nuovargio kalbėjo vienas labiausiai patyrusių makedonų Vlado Ilievskis.

Iš gynėjo kalbos galima suprasti, kad optimizmas makedonų stovykloje mažėja.

„Tai puiki komanda. Lietuviai turi daug gerų, patyrusių žaidėjų. Ypač Lietuvą sunku įveikti prieš jų aistruolius. Bus sunku, bet tokia patirtis mums labai naudinga. Niekas iš mūsų nesitikėjo tokio pasirodymo, o mes juo mėgavomės. Vis dėlto iš ketvirtfinalio bandysime išspausti viską, kas įmanoma“, - tikino V.Ilievskis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų