Pereiti į pagrindinį turinį

„Zagreb“ šiandienos mače nesiruošia kapituliuoti

2011-11-16 14:25
„Zagreb“ šiandienos mače nesiruošia kapituliuoti
„Zagreb“ šiandienos mače nesiruošia kapituliuoti / Artūro Morozovo nuotr.

Kauno "Žalgirio" ir Zagrebo "KK Zagreb" komandos treneriai ir žaidėjai pasidalino mintimis prieš šiandienos Eurolygos rungtynes.

Aleksandras Trifunovičius, Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris:
„Susitinkame su komanda, kuri dar nėra iškovojusi pergalių, tačiau šis rezultatas dar neatspindi realaus vaizdo. „Zagreb“ yra gera komanda, turinti pakankamą biudžetą ir patyrusius aukštaūgius.
Akivaizdu, kad tokios sezono pradžios jie nesitikėjo. Jie turi savo problemų, mes turime savo. Mario Kasunas, Damiras Mulaomerovičius, Krunoslavas Simonas – tai žaidėjai, turintys Eurolygos patirties. Taip pat komandoje yra geri amerikiečių žaidėjai, toks lyderis, kaip Seanas May. Taip pat Zagrebe žaidžia vienas iš talentingiausių Europos žaidėjų savo amžiaus grupėje – Dario Saričius.
Kalbant apie mūsų komandą, manau, kad esame teisingame kelyje. Nėra geresnio vaisto, negu pergalės. Bet kokiu atveju, žinome, kad mums reikia daug „tablečių“, tokių, kaip praeitos savaitės pergalė prieš Bambergo klubą, tam, kad būtume visiškai sveiki.“

Mantas Kalnietis, „Žalgirio“ gynėjas:
„Manau, kad mūsų pasiruošimas trečiadienio rungtynėms vyksta geru ritmu. Turėjome laiko treniruotėms, nežaidėme savaitgalį, taigi, buvo laiko sunkiam darbui. Vykstame į Zagrebą trokšdami laimėti. „Zagreb“ pralaimėjo visas 4 rungtynes, bet praėjusią savaitę Malagoje, rimtoje kovoje su „Unicaja“ jie jau parodė, kad jie priklauso būti tarp Eurolygos lygio komandų. Zagrebo komanda žais namuose ir bandys iškovoti pirmąją pergalę. Mūsų tikslas yra to neleisti.“

Vladimiras Androičius, „Zagreb“ vyriausiasis treneris:
"Žalgiris“ turi puikią sudėtį, bet, manau, mūsų situacija yra geresnė, negu buvo prieš praeitas rungtynes. Dabar mes turime kiek daugiau pasitikėjimo savimi. Iškovojome kelias pergales Adrijos lygoje per paskutines 10 dienų. Tai mus pakylėjo. Malagoje įrodėme, kad galime kovoti su stipriomis Eurolygos komandomis.
Manau, kad pavojingiausi „Žalgirio“ žaidėjai yra Ty Lawsonas, Marko Popovičius ir Sonny Weemsas. Tačiau,  kaip visa komanda, jie yra įspūdingas varžovas. Pergalė išsaugotų mūsų šansus patekti į kitą etapą. Mes norime išlikti optimistiški, siekdami šio tikslo.

Seanas May, „Zagreb“ puolėjas:
„Šios rungtynės mums labai svarbios. Žaisime prieš labai stiprų varžovą, kurio sudėtyje – žaidėjai, turintys daug patirties. Tai bus didelis iššūkis ir išbandymas. Jei laimėsime, bus puiku. Mums reikia vienos didelės pergalės, kuri pastūmėtų mus į priekį.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų