Pereiti į pagrindinį turinį

Kraupi avarija Plungės rajone: žuvo ugniagesio šeima

2015-10-04 18:51
BNS inf.
Shutterstock nuotr.

Plungės rajone sekmadienį įvykusioje avarijoje žuvo ugniagesys gelbėtojas ir dvi kartu su juo vykusios keleivės, tarp jų - mažametė mergaitė, pirmadienį pranešė Policijos departamentas.

Eismo nelaimė kelyje Šiauliai – Palanga įvyko apie 18.53 val., susidūrė automobiliai „Hyundai Galloper“, kurį vairavo 44-erių metų vyras, ir „BMW 520I“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas 36-erių metų Radviliškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesys - gelbėtojas R.D.

Eismo įvykio metu žuvo „BMW 520I“ vairuotojas bei keleivės – 31-erių metų moteris ir 3-ejų metų mergaitė. Kartu važiavusi 10-ies metų mergaitė dėl galvos smegenų sukrėtimo, edemos, kvėpavimo nepakankamumo ir plaučių kontūzijus, sunkios būklės, paguldyta į Klaipėdos ligoninę.

Taip pat eismo įvykio metu sužaloti automobilio „Hyundai Galloper“ vairuotojas, kuriam iš dalies amputuota ranka, lūžęs žastikaulis, sužalota plaštaka, sukrėstos galvos smegenys, 15-os metų keleivė, kuriai sumušta galva, sukrėstos smegenys ir 41-erių metų moteris, kuri patyrė daugybinius veido lūžius, krūtinkaulio ir šonkaulių lūžius. Jie dėl patirtų sužalojimų paguldyti į Klaipėdos ligoninę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų