Italijoje po sniego nuošliauža žuvo lietuvė ir italas

  • Teksto dydis:

Sekmadienį italų tinklalapis repubblica.it pranešė, kad du šeštadienį dingę žmonės buvo rasti negyvi po lavina  Sasso Nero kalno Aurinos  (Ahrnthal)  slėnyje.

Nelaimė įvyko Šiaurės Italijos vietovėje, esančioje maždaug 1 700 metrų virš jūros lygio. Žuvusieji – 51 metų italas,  ir 33 metų lietuvių kilmės moteris. Jiedu šeštadienį išėjo apsiavę sniegbačiais ir negrįžo. Žuvusieji gyveno Cavallino Treporti mieste Venecijos provincijoje.

Pirmas pavojų pajuto viešbučio, kuriame pora buvo apsistojusi, savininkas. Jis šių žmonių pasigedo prie vakarienės stalo. Pasak Italijos žiniasklaidos, buvo per vėlu pradėti paiešką.  Vyro ir moters pradėta ieškoti sekmadienio rytą. 

Pora žuvo kovo 25 d., kūnus gelbėtojams pavyko rasti  kovo 26 d. maždaug 1700 m aukštyje. „Sekdami mobilaus telefono signalą, išvykome su pėsčiųjų komanda ir sniego motociklais. Vienas kūnas buvo po sniegu, o kitas – virš žemės“, – apie šiurpų radinį pasakojo Robertas Tasseris, gelbėtojų komandos vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ar

ar portretas
Ji nėra kokia trenerio Kęstučio Kemzūros giminaitė ?

Anonimas

Anonimas portretas
Kokio velnio ten kabantis prieš ka ten pasirodyt ,aš če tokia kieta,suprantu kai žmones važiuoja y Sibiras kryžius atestato, o če kas pilna suminė ir nežino ko nori

kaunietė 1

kaunietė 1 portretas
Užuojauta jų šeimoms. RIP
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių