Pereiti į pagrindinį turinį

Pabėgęs jautis sukėlė dvi avarijas

2014-03-07 08:39
BNS inf.
K. Vanago / BFL nuotr.

Ketvirtadienį pabėgęs jautis sukėlė du eismo įvykius.

Kaip pranešė Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, per vieną iš šių įvykių nukentėjo policijos ieškotas asmuo.

Ketvirtadienio naktį ties Raseinių rajone esančiu Viduklės kaimu jautis išėjo į automagistralę Klaipėda–Vilnius. Jį nuvaryti nuo kelio pamėgino dvidešimtmetis Raseinių rajono gyventojas M.E.

Tačiau 1.38 val. policijai pranešta apie eismo įvykį – dvidešimtmetis V.K., vairavęs „Jeel Grand Cherokee“, siekdamas išvengti susidūrimo su jaučiu, nesuvaldė automobilio ir partrenkė M.E., variusį jautį nuo važiuojamosios dalies.

Nukentėjusysis dėl daugybinių sužalojimų paguldytas į Raseinių ligoninės chirurginės reanimacijos skyrių. Paaiškėjo, kad vaikinas slapstėsi nuo teismo paskirtos bausmės: už vagystę ir turto sugadinimą jis nuteistas dviem metams nelaisvės.

Atvykę į įvykio vietą pareigūnai jaučio neberado, o įžiūrėti jį laukuose dėl tamsos buvo neįmanoma.

Tačiau praėjus trims valandoms vėl pranešta apie gyvulio sukeltą eismo įvykį. Šį kartą gyvulys trenkėsi į vilkiką „Volvo“, kurį vairavo 58 metų kaunietis V.R. Vairuotojas nenukentėjo, apgadintas vilkikas.

Jautis po susidūrimo nugaišo. Pirminiais duomenimis, jis priklauso vienam Viduklės seniūnijos gyventojui, pabėgęs buvo apie parą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų