Pirmadienį šalies keliuose labiausiai nukentėjo pėstieji

Praėjusią parą, pirmadienį, mūsų šalies keliuose užregistruoti 77 eismo įvykiai, dešimties įvykių metu sužeista vienuolika žmonių. Kaip pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba, tarp sužeistųjų – trys nepilnamečiai, du pėstieji ir vienas keleivis.

Neblaivūs vairuotojai dalyvavo dviejuose eismo įvykiuose, kuriuose žmonės nenukentėjo.

Pirmadienį eismo įvykiuose nukentėjo keturi pėstieji. Kaune, Užnemunės gatvėje, pėsčiųjų perėjoje buvo partrenkta vienuolikos metų mergaitė, ėjusi per perėją.

Panevėžio rajone, Naujamiesčio miestelyje, buvo partrenkta devynerių metų mergaitė, išlipusi iš sustojusio autobuso ir neatsargiai išėjusi į kelią.

Dar vienas pėsčiasis buvo partrenktas Vilniuje, Viršuliškių g., kai neatsargiai ėjo per kelią nenustatytoje vietoje, nors matomumo zonoje buvo pėsčiųjų perėja. Taip pat Vilniuje, Upės gatvėje, buvo partrenkta mergina, paspirtuku važiavusi per kelią dviračių tako ir važiuojamosios dalies susikirtimu.

Sužeistas dviračio vairuotojas, Vilniuje kirtęs V. Grybo ir ir Šilo gatvių sankryžą, važiuodamas per ją skersai, degant draudžiamam šviesoforo signalui. Taip pat Šilo gatvėje įvyko susidūrimas, kai vairuotojas, nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su kitu automobiliu, ir nuo smūgio atsitrenkė į trečią automobilį, šio įvykio metu nukentėjo vos vienerių metų keleivis.

Dar vienas įvykis įvyko Kaune, Elektrėnų ir Technikos gatvių sankryžoje, automobilio vairuotojui, sukant į kairę ir nepraleidus priešinga kryptimi tiesiai važiavusio automobilio, kurios nuo smūgio susidūrė su priešpriešine kryptimi važiavusiu trečiu automobiliu, šiame įvykyje nukentėjo du žmonės. Vilniuje, T. Vrublevskio gatvėje, automobilis, sukdamas į kairę, įvažiavo į priešpriešinės krypties eismo juostą ir partrenkė per kelią neleistinoje vietoje ėjusią pėsčiąją.

Kaišiadorių rajone, magistraliniame kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, automobilio vairuotojas, neatsižvelgęs į važiavimo sąlygas, nesuvaldė automobilio, įvažiavęs į kelyje susidariusias vandens properšas, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių