Policininko automobilis kliudė dviračiu važiavusį paauglį

  • Teksto dydis:

Šiauliuose policininko vairuojamas automobilis kliudė dviračiu važiavusį paauglį.

Kaip pranešė Policijos departamentas, avarija įvyko ketvirtadienio pavakarę, apie 16.24 val., K. Donelaičio ir Akmenės gatvių sankryžoje.

Automobilis „BMW 520“, vairuojamas ne tarnybos metu neuniformuoto blaivaus 46 metų Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūno, kliudė iš šalutinės gatvės dviračiu išvažiavusį 14-metį.

Nepilnametis paguldytas į ligoninę.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žiniuonė

Žiniuonė portretas
Paauglys nesilaikė saugaus atstumo, o policininkas - laikėsi. Kitaip negali nė būti, galima imtis eksperto rolės, išvada bus ta pati.

as as juk sakiau

as as juk sakiau portretas
kad mentas ne zmogus.... ystaymai rasyti zmonems...a policininkai yra yrankis valdzios struktu gerovei uztikrint... yrankis... biorobotas... kokia instrukcija is auksciau gauna... kokia programa yrasyta tokius veiksmus ir daro....pazekit i paskutinius 30m kaip valdzia su tauta su zmonemis su pilieciais elgiais... vsio.. jau ner zmoniu...belike tik prievoliu atlikejai ir privalomu mokesciu bei abonementu moketojai...generuot pinigeli greitai ir efektyviai...kauke vakcina...juodas maisas...QR kodas.... runkeliai alio... tempo... tempo...

geroves valstybe rupinasi savo pilieciais

geroves valstybe rupinasi savo pilieciais portretas
netik ka mokescius skuta.... teises varzo provokuoja piliecius... jei pilietis nepasiduoda provokacijoms tai ji mentai masinomis traisko...vezdais dubasina...paskuj po teismus ir kalejimus tampo.... nu runkeli nesipriesink...tu pasirinkimo neturi...anksciau ar veliau vistiek geriems dedems susimokesi...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių