Per savaitgalį avarijose nukentėjo dešimt vaikų ir paauglių

  • Teksto dydis:

Per savaitgalį avarijose Lietuvoje nukentėjo dešimt vaikų ir paauglių – nepilnamečiai buvo sužaloti, kai vyko automobiliais, paspirtukais ir dviračiais.

Kaip pranešė policija, penktadienį, prieš 8 val., Vilniuje, Gedvydžių gatvėje, 52 m. vyro vairuojamas automobilis „Nissan Primera“, sukdamas į gyvenamųjų namų vidinį kiemą, susidūrė su šaligatviu važiavusiu elektriniu paspirtuku. Nukentėjo jį vairavęs devynerių metų berniukas.

Popietę, sostinėje, Gedimino prospekte, dviračiu važiuodamas aštuoniolikos metų vaikinas partrenkė į nereguliuojamą pėsčiųjų perėją įbėgusį vaiką. Sužeistas ir į ligoninę nuvežtas vienuolikos metų berniukas.

Po 15 val. Marijampolėje, Vytauto gatvėje, šaligatviu dviračiu važiuodamas vienuolikos metų berniukas atsitrenkė į iš kiemo išvažiavusio „Volkswagen“ automobilio šoną. Berniukas nukentėjo.

Tą pačią dieną, po 19 val., Vilniaus rajone, Vilkiškės kaime, 31 m. vyro vairuojamas automobilis „Toyota Avensis“ susidūrė su iš šalutinio kelio išvažiavusiu dviračiu. Juo važiavo, nukentėjo ir į ligoninę pristatytas aštuonerių metų berniukas.

Prieš 20 val., Kauno rajone, Teleičių kaime, susidūrė automobilis „Toyota Avensis“, sukęs į dešinę, ir tiesiai važiavęs „VW Golf“, kurį vairavo aštuoniolikos metų vaikinas. Nukentėjo „Toyotos“ 44 m. vairuotojas ir su juo važiavusios dvi nepilnametės, kurioms po trylika metų.

Prieš vidurnaktį, Pakruojyje, Ilgosios gatvėje, iš šalutinio kelio išvažiavęs automobilis „Ford Mondeo“ kirto trišalę sankryžą ir nuvažiavo nuo kelio. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino. Sužeistas šešiolikos metų keleivis.

Popietę, Biržų rajone, rajoniniame kelyje Biržai–Pasvaliečiai–Saločiai, 31 m. moteris, vairuodama automobilį „VW Golf“, nepastebėjo, kad priekyje važiavęs automobilis „VW Sharan“, kurį vairavo 30 m. vyras, rodė posūkio signalą ir suko į kairę, ir į jį atsitrenkė.

„VW Golf“ nuvažiavo nuo kelio, nukentėjo ir į ligoninę nuvežti trys mažamečiai keleiviai: ketverių mergaitė, penkerių ir dešimties metų berniukai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių