Pereiti į pagrindinį turinį

Seimo narys A.Dumčius pateko į avariją

2012-02-08 18:31
Seimo narys A.Dumčius pateko į avariją  Seimo narys A.Dumčius pateko į avariją  Seimo narys A.Dumčius pateko į avariją  Seimo narys A.Dumčius pateko į avariją  Seimo narys A.Dumčius pateko į avariją  Seimo narys A.Dumčius pateko į avariją  Seimo narys A.Dumčius pateko į avariją  Seimo narys A.Dumčius pateko į avariją  Seimo narys A.Dumčius pateko į avariją  Seimo narys A.Dumčius pateko į avariją  Seimo narys A.Dumčius pateko į avariją

Seimo narys Arimantas Dumčius trečiadienį Kaune pateko į avariją.

Laimė, sužalojimų pavyko išvengti. Du automobiliai Lukšio gatvėje susidūrė apie vidurdienį.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko ne dėl A.Dumčiaus kaltės. Į politiko prabangų automobilį „Toyota“ rėžėsi „Hondą“ vairavę jaunuoliai. Spėjama, kad jie į sankryžą įvažiavo degant raudonai šviesai.

„Mes kalti. Sukom į kairę, ir nepamatėm, nes kita mašina užstojo. Visi sveiki, viskas gerai, tik nemalonu, kad avariją padarėm. Greitis buvo nedidelis, abi mašinos stabdė, tik gaila, kad sau ir žmogui sugadinom dieną“, – sakė Karolis, važiavęs avariją sukėlusiu automobiliu.

„Važiavau į susitikimą su rinkėjais, bet patekau į avariją. Vaikinai pripažįsta, kad yra kalti, tad laukiam draudimo atstovų“, – sakė Seimo narys.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų