Pereiti į pagrindinį turinį

Čigonų tabore sulaikyti narkotikų turėję vyrai

2016-09-22 13:15
BNS inf.

Vilniaus kriminalistai per kelias dienas sulaikė tris asmenis, įtariamus neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis. Taip pat įkliuvo policijos ieškomi įtariamieji.

R. Vilimo/ BFL nuotr.

Antradienį gerai policijai žinomas, anksčiau ne kartą teistas 32-jų metų vyras buvo tikrinamas paviršutine apžiūra. Patikros metu kriminalistai rado vienuoliką folijos lankstinukų su narkotine medžiaga – heroinu. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Tą pačią dieną tabore sulaikytas ir policijos ieškomas 41-erių metų vyras. Paviršutinės apžiūros metu pas jį rastos draudžiamos vartoti be gydytojo leidimo tabletės „Clonazepam“, pranešė policija.

Trečiadienį tabore kriminalistai sulaikė romų tautybės 44-erių metų vyrą. Pas jį pareigūnai rado keturis folijos lankstinukus su narkotine medžiaga – heroinu bei „Clonazepam“ tablečių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Tos pačios dienos vakarą buvo sulaikytas ir policijos ieškomas romų tautybės 34-erių metų vyras, įtariamas sunkiu sveikatos sutrikdymu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų