Degtinės butelio pasigedęs vyras įtariamajam grasino žaisliniu ginklu

Radviliškio rajone, Šeduvoje, butelio degtinės pasigedęs vyras įtariamajam vagyste grasino žaisliniu ginklu.

Kaip skelbė policija, incidentas įvyko trečiadienį, apie 14.32 val.

Šeduvos gyventojai Kėdainių gatvėje matė, kaip vienas iš stovinčių vyrų išsitraukė ginklą ir pradėjo juo grasinti. Po to ginklą užsikišo už kelnių juosmens ir prieš jį stovėjusį vyrą aptalžė.

Po smūgių ginklas vėl atsidūrė agresyviojo incidento dalyvio rankoje ir buvo nukreiptas į sumuštąjį. Pastarasis po konflikto liko gulėti ant žemės, o antrasis pasišalino. Anot nukentėjusiojo, jis buvo ne tik sumuštas, bet  buvo ir šauta į jį.

Paaiškėjo, kad per konfliktą vyras sumušė bei iš daikto, panašaus į ginklą, šovė į 41 metų vyrą.

Tą pačią dieną, apie 15.29 val., Šeduvoje, bute, sulaikytas neblaivus (2,17 prom.) 23 metų įtariamasis. Pas jį rastas ir paimtas žaislinis ginklas ir indas su plastikiniais šratais.

Nukentėjęs vyras dėl patirtų sumušimų buvo nuvežtas apžiūrai į Radviliškio, po to į Šiaulių ligoninę. Šautų žaizdų nerasta. Nukentėjusysis taip pat buvo neblaivus, jo apsvaigimui nustatyti paimtas kraujas.

Kaip skelbia Šiaulių apskrities policija, ginklas, kuriuo buvo grasinta, pasirodė esąs tik žaislinis pistoletas. Galutiniam įvertinimui šiuo metu jis perduotas Kriminalistinių tyrimų specialistams.

Prieš incidentą abu vyrai laiką draugiškai leido alaus bare, konflikto priežastimi tapo degtinės butelis, kurio savo kuprinėje pasigedo įtariamasis ir alkoholio vagyste apkaltino savo sugėrovą.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas, vaikinui pareikštas įtarimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių