Galimai prievartauto šuns istorijos tęsinys: aiškėja daugiau sukrečiančių detalių

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Ukmergės gyvūnų globos namai „Klajūnas“ socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė visuomenę sukrėtusios istorijos apie galimai šeimininko prievartautą augintinį tęsinį.

Pasak gyvūnų globėjų, galimai prievartauto šuns, pavadinto Greidu, veterinarijos tyrimų rezultatai vidinių sužalojimų nerodo, todėl galima lengviau atsikvėpti.

Tačiau gyvūnų globos namus šokiravo aplinkinių ir tarnybų reakcija į šį įvykį.

„Deja, bet kuo toliau į mišką – tuo daugiau medžių. Aiškėja dar daugiau siaubo visoje istorijoje. Ir vis tik dar kartą stebina aplinkinių abejingumas ir nenoras „pyktis su kaimynais“... Nors galiu ir juos suprasti – įstatymai juk ne nekaltųjų pusėje...

Vyro „pomėgis“ kaime gerai žinomas! Įvykio tiesioginė liudininkė pati asmeniškai bendravo su keletu jai pažįstamų kaimo žmonių. Kiek siaubo... Nesyk kentėjo kiti gyvūnai nuo vyro lytinių aistrų tenkinimo. Nesyk patys kaimo gyventojai kentėjo nuo jo chuliganizmo... Bet nuostabi ta šalis Lietuva ir dar nuostabesni jos įstatymai... Integraciją į visuomenę visokio plauko neadekvatams!

O gal atitinkamos tarnybos nepajėgios atlikti savo darbo tinkamai? Kaip socialinė tarnyba gali paaiškinti, kodėl toks žmogus, neturintis socialinių įgūdžių, nėra atidžiai stebimas ir kontroliuojamas? O gal policija gali paaiškinti, kodėl iki šiol nepilno proto žmogui leidžiama viskas? Tiek daug klausimų ir visiškas nulis atsakymų“, – stebėjosi gyvūnų globėjai.

Gyvūnų globos namai pranešė, kaip šiuo metu jaučiasi Greidas.

„Greido psichinė būklė vis dar balansuoja ant ribos. Jis vis dar apatiškas, bet pradeda „pabusti“ iš šoko, pradeda žvalgytis. Bijo garsų, judesių, su baime stebi žmones. Pagaliau, po paros laiko, pirmąsyk nusišlapino, bet dar neėda, nelaka. Galimai nusikaltimas iki galo nenusisekė šį kartą, bet niekas negali garantuoti, kad tai pirmas sykis. Tai paaiškintų Greido būklę“, – rašė „Klajūnas“.

Gyvūnų globėjai nuoširdžiai padėkojo neabejingiems žmonėms.

„Norime labai nuoširdžiai padėkoti visiems, kurie neabejingi. Ačiū GGI, kad rimtai užsiėmė šia byla, kad ji tyliai nenusėstų kažkur stalčiuje.

Ačiū visiems geriems žmonėms, kurie palaiko mūsų kovą už Greidą. Ačiū visiems, kurie prisideda finansiškai prie Greido tyrimų veterinarijos klinikoje ir jo reabilitacijos bei vaistų. Ačiū visiems, kurie neabejingi, dalinasi, viešina ir skleidžia žinią „ne tokia turi būti teisinė valstybė, kurioje gyvename. Neturi įstatymai ginti nusikaltėlių. Neturi kentėti nekalti dėl įstatymų spragų“. Ačiū visiems, kurie dabar kovoja su mumis. Už Greidą. Už tiesą. Už pagarbą gyvybei“, – dėkojo „Klajūnas“.

Kaip jau rašyta, antradienį Ukmergės gyvūnų globos namai „Klajūnas“ socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo žinia apie protu nesuvokiamą nusikaltimą. Pranešta, kad Ukmergės rajone vyras galimai lytiškai išnaudojo savo augintinį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tokių vos ne kas antram kaime rasi

tokių vos ne kas antram kaime rasi portretas
kuo žemesnis intelektas tuo didesnis, lytinių pojúčių poreikis, tokių niekaip nesuvaldysi,

Izoliuoti reikia tokius

Izoliuoti reikia tokius portretas
Jei ne šuo, tai sekantis bus moteris arba vaikas...išsigimėlis!

Vika

Vika portretas
Iskastruot ta dieda ir nupjaut gala.ir baigsis nesamones
VISI KOMENTARAI 74

Galerijos

Daugiau straipsnių